قیمت پراید به 500 میلیون می رسد! | خودرو تا پایان سال چند درصد گران میشود؟
قیمت خودرو صفر داخلی روز سهشنبه، 15 آذر ۱۴۰۱، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.
قیمت پراید و خودرو ایرانی دوباره در وضعیت ملتهبی قرار دارد. قیمت پراید گران شد. قیمت پراید با نوسان های اخیر قیمت دلار بالا رفت. قیمت پراید روند صعودی گرفته است. اخبار جدید درباره قیمت پراید را بخوانید.
قیمت پراید امروز 15 آذر
قیمت خودرو همچنان روند افزایشی خود را حفظ کرده است. کارشناسان چشمانداز افزایش قیمتها را تا پایان سال جاری دارند و معتقدند خودرو تا پایان امسال حدود 30 درصد گران میشود.
قیمت خودرو صفر داخلی روز سهشنبه، 15 آذر ۱۴۰۱، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.
قیمتهای ثبتشده در سایتهای آگهی خودرو پس از گذشت هفتهها از سقفشکنی دلار، حکایتگر بلاتکلیفی و سردرگمی بازار است.
قیمت خودرو همگام با افزایش نرخ دلار شروع به افزایش کرد. اما هنگامی که نوسانات دلار متوقف شد، اما خودرو درگیر افزایش قیمتها بود که البته همچنان نیز ادامه دارد.
قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:
برخلاف ماههای گذشته که قیمت پراید ثابت مانده بود، اما بالاخره سقفشکنی تاریخی دلار این ثبات را شکست و این خودرو را با نوسان قیمت همراه کرد. پراید پس از چند روز مقاومت امروز مجددا با افزایش قیمت همراه شد.
پراید ۱۱۱ نسبت به روز گذشته چهار میلیون تومان گران شد و اکنون در قیمت 218 میلیون تومان به فروش میرسد. اما پراید ۱۳۱ امروز سه میلیون تومان افزایش قیمت داشت و حالا به نرخ 205 میلیون تومان عرضه میشود.
پژو ۲۰۷ اتومات هم که روزها با افزایش قیمت همراه شده بود، امروز نیز پنج ملیون تومان نسبت به روز گذشته کاهش داشت و به قیمت 660 میلیون تومان رسید.
خودرو دنا معمولی هم که روزها بود که با ثبات قیمت همراه شده بود، امروز پنج میلیون تومان نسبت به روز گذشته با افزایش قیمت همراه شد و هماکنون با قیمت 455 میلیون تومان در بازار عرضه شد.
پژو پارس اتوماتیک که روزها در قیمت 500 میلیون تومان ثابت مانده بود، برای بار دیگر پنج میلیون تومان گران شد و حالا در قیمت 530 میلیون تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد.
تارا اتوماتیک هم که در روزهای گذشته با افزایش قیمت قابلتوجهی همراه شد، امروز 9 میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به نرخ 644 میلیون تومان رسید.
قیمت پراید | قیمت خودروهای پرطرفدار
اما فعالان بازار خودرو میگویند که برخی خودروها بیشتر خرید و فروش میشوند و پرطرفدار هستند. این خودروها با چه قیمتی در بازار معامله میشوند؟
تیبا هاچبک پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز در محدوده 230 میلیون تومان قیمتگذاری شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ دو صفر نسبت به دیروز چهار میلیون تومان افزایش قیمت داشت و حالا 352 میلیون تومان ارزش دارد. در این میان، تیپ پنج این مدل پژو پنج با دو میلیون افزایش قیمت همراه شد و در بازار کشور در نرخ 400 میلیون تومان به فروش رسید.
پیشبینی قیمت خودرو در روزهای آینده
مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارتنیوز گفت: به دلیل ناامیدی بازار از مذاکرات برجام، محدودیت عرضه و تولید خودرو توسط خودروسازان، نبود نظارت هوشمند بر بازارهای آزاد و در آخر، نوسانات دلار بازار خودرو روند افزایش قیمتی را طی میکند.
او افزود: از طرفی دیگر، اگر وعده واردات خودرو عملی شود و خودروهای خارجی به بازار ایران بیایند، بحث تورم جهانی در ایران نیز مطرح میشود و تاثیری در قیمت تمامشده خودروهای وارداتی خواهد گذاشت و آنها را باید با قیمت بالاتری خریداری کرد.
این کارشناس توضیح داد: با توجه به عوامل ذکرشده، چشمانداز بازار خودرو کشور تا پایان سال افزایشی است. به نظر میرسد قیمت خودرو تا پایان سال 30 درصد افزایش داشته باشد.
شرکت خودروسازی ایران خودرو برای صادرات خودروی برقی برنامه ریزی می کند.
اولین خودروی برقی صادراتی ایران چیست؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، تارا اولین خودروی برقی است که ایران خودرویی ها توانسته اند برای آن گواهینامه های صادراتی (Export Licenses) دریافت کنند. بنابراین این خودرو را می توان اولین محصول برقی شرکت های خودروساز ایرانی دانست که امکان حضور در بازارهای بین المللی را پیدا می کند. در حالی خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص از برنامه ریزی برای تولید و صادرات اولین محصول برقی خود خبر می دهد که هنوز بازار ایران آمادگی حضور محصولات برقی را ندارد.
خودروهای وارداتی در پشت مرز کشور
همچنان چالش های زیادی پیش پای مصرف کنندگان داخلی قرار دارد تا بتوانند از خریداری و رانندگی با یک خودروی برقی تولید داخل لذت ببرند. بر اساس اظهارات مدیرعامل تام ایران خودرو این شرکت خودروساز توانسته تکنولوژی های مهمی دست پیدا کند. کیوان وزیری ادامه می دهد آزمونهای نمونه تولیدی که در حد توان داخلی بوده به انجام رسیده است و آزمونهای خارج کشور نیز تا پایان سال انجام خواهد شد.
به اعتقاد این مدیر خودروساز آنچه اهمیت دارد موضوع آمادگی زیرساختهای لازم و ضروری برای آن است که این موضوع مانع بزرگی بر سر راه عرضه خودرو برقی در کشور محسوب میشود.
اما این زیر ساخت ها و موانع بزرگ چه می تواند باشد؟ خودروهای برقی برای اینکه بتوانند در بازار داخلی جایی برای خود دست و پا کنند و مصرف کنندگان داخلی اقبالی به آنها نشان دهند نیازمند احداث ایستگاههای شارژ در سراسر کشور و همچنین شبکه خدمات پس فروش گسترده توسط شرکت های خودروساز است. ایجاد شبکه شارژ سراسری و همچنین خدمات رسانی به موقع را می توان اولین دغدغه مصرف کنندگان خودروهای برقی داخلی دانست. البته ایجاد شبکه گسترده ایستگاههای شارژ را نمی توان جز وظایف شرکت های خودروساز قلمداد کرد و برای توسعه آن نیازمند مدیریت کلان از سوی دولت و ایجاد یک هماهنگی فرا بخشی در این زمینه هستیم. اما ایجاد شبکه گسترده خدمات پس از فروش بی تردید متوجه شرکت های خودروساز است و خودروسازان باید در این زمینه علاوه بر برنامه ریزی برای آموزش نیروی کار ماهر در ارتباط با تجهیز مراکز تعمیرگاهی و نمایندگی های خود در کل کشور برنامه ریزی های لازم را انجام دهند. علاوه بر دو مورد یاد شده باید توجه کنیم که تولید خودروهای برقی بدون توجه به برنامه ریزی برای تولید باتری به سرانجام نمی رسد. شرکت های خودروساز نمی توانند در این زمینه به صورت مستقل عمل کنند و نیاز است تا در این ارتباط نیز با سایر بخش ها هماهنگی لازم ایجاد شود. چالش چهارمی که می توان در این ارتباط به آن توجه کرد، بحث تدوین استانداردهای لازم در حوزه تولید خودروهای برقی است. تدوین استانداردهای یاد شده برای استفاده در خطوط تولید شرکت های خودروساز را می توان جز وظایف سازمان ملی استاندارد دانست. بررسی چالش های یاد شده به خوبی نشان می دهد حل بخش عمده ای از چالش های مرتبط با همه گیر شدن خودروهای برقی را باید در خارج از شرکت های خودروساز جست و جو کرد و آنچه باید مورد توجه مدیران خودروساز قرار گیرد بحث تامین نیروی کار ماهر برای ارائه خدمات تعمیرگاهی است. به نظر می رسد تا زمانی که چالش های یاد شده مرتفع نشود مصرف کنندگان روی خوشی به خودروهای برقی داخلی نشان نخواهند داد و در صورت تولید توسط خودروسازان این خودروها روی دست تولید کنندگان می ماند.