مصرف این غذا باعث لاغری می شود | برای کنترل وزن این عادات را رعایت کنید!
مصرف روزانه ماست در وعدههای غذایی به سلامت بدن کمک میکند.گاهی رفتارهای به ظاهر کوچیک و ساده ما، تاثیر زیادی بر عملکرد بدنمان دارد. عادات غلط غذایی و بی نظمی غذایی موجب کاهش سوخت و ساز بدن و در نتیجه چاقی میشود. بنابراین می توان با اصلاح آنها، در کنترل وزن خود گام موثری برداریم، زیرا کم خوردن غذا معجزه نمیکند.
ماست یک غذای سالم و مفید است که حتی میتواند برای صبحانه غذای کاملی باشد. مصرف این فرآورده لبنی در وعده صبحانه برای مدت طولانی باعث سلامت جسم و ذهن میشود. یکی از فواید خوردن ماست در صبحانه دریافت انرژی برای بدن است. همچنین این غذا ذهن را هوشیار و شفاف میکند. با مصرف این فرآورده لبنی، قدرت تمرکز شما بالاتر میرود.
اگر به اندام خود اهمیت زیادی میدهید، این غذا تاثیر زیادی در لاغری و کاهش وزن دارد.
مصرف روزانه ماست در وعدههای غذایی به سلامت بدن کمک میکند. حال اگر آن را در زمان صبح مصرف کنید که تاثیر آن دو چندان میشود. ماست را در وعده صبحانه میتوانید همراه با سبزیجات تازه مصرف کنید. ماست را میتوانید بدون خوردن نان و به صورت خالی بخورید. با این روش هیچ تاثیری در افزایش وزن ندارد.
چند مورد از عادات نادرست که موجب چاقی می شود را با هم بررسی می کنیم
۱-نبود تمرکز حین غذا خوردن
زمانی که حین غذا خوردن تلویزیون می بینیم یا صحبت می کنیم مغز ما چند کار را با هم انجام می دهد. مطالعات نشان داده است وقتی که با حواس پرتی چیزی می خوریم، مغز ما نمی تواند از سیری مطمئن شده و پیام سیری دیرتر به آن رسیده و در نهایت دچار پرخوری می شویم.
۲-تند غذا خوردن
هنگام غذا خوردن، مغز حدود ۲۰ دقیقه زمان برای دریافت و پردازش سیگنال های سیری نیاز دارد، به عبارت دیگر مدتی طول می کشد تا فرد احساس سیری کند. تند غذا خوردن باعث می شود مغز فرصت کافی برای این کار پیدا نکرده و در نتیجه فرد دچار پرخوری شده و مصرف کالری تا حد قابل توجهی افزایش می یابد.
از رفتارهای تاخیری بین دو لقمه غذا غافل نشویم؛ این رفتارها می تواند شامل بیشتر جویدن غذا، مانند مقید بودن به جویدن بیش از ۱۰ تا ۱۵ بار در هر لقمه، گذاشتن قاشق و چنگال به زمین و برداشتن مجدد آنها در هر لقمه شود. با این عمل زمان برای فعالیت مرکز سیری مغز مهیا می شود.
۳-پرهیز از مصرف میان وعده و یا انتخاب نادرست میان وعده
مصرف میان وعدهها از ولع غذایی افراد جلوگیری میکند. بهتر است برای میان وعده ها انتخاب هایی از گروه میوه ها و سبزی ها مانند خیار، هویج، کاهو و همچنین از گروه لبنیات مانند کشک های کم نمک داشته باشیم.
۴- نظم در غذا خوردن
خوردن به موقع غذا قند خون ما را در حالت تعادل حفظ می کند و سردرد و سرگیجه های ناشی از گرسنگی را از ما دور نگه می دارد. داشتن برنامه غذایی و مصرف غذا در ساعات مشخص از ریزه خواری های غیرضروری جلوگیری و بنابراین به کنترل وزن کمک می کند.