کد خبر : 24935 / /
/

یکی از خواسته‌های اصلی بازنشستگان کارگری، اجرای ۲۵ درصد باقیمانده متناسب‌سازی ۱۴۰۰ است؛ ده ماه از سال جدید گذشته اما هنوز این مطالبه برآورده نشده است و این در حالیست که سازمان تامین اجتماعی هیچ پاسخ روشنی به بازنشستگان و نمایندگان قانونی آنها نمی‌دهد.

 آخرین وضعیت دریافتی حقوق بازنشستگان اعلام شد. حقوق بازنشستگان با فرمول جدید بیشتر می شود. حقوق بازنشستگان از ابتدای سال جاری افزایش نداشت. حقوق بازنشستگان هر سال با تنش همراه است. جزئیات جدید از حقوق بازنشستگان را بخوانید.

واریز باقیمانده  همسان سازی حقوق بازنشستگان تا پایان دی؟

قرن نو نوشت:علی اکبر عیوضی گفت: باید مدیرعامل تامین اجتماعی تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسب‌سازی را روشن کند.

یکی از خواسته‌های اصلی بازنشستگان کارگری، اجرای ۲۵ درصد باقیمانده متناسب‌سازی ۱۴۰۰ است؛ ده ماه از سال جدید گذشته اما هنوز این مطالبه برآورده نشده است و این در حالیست که سازمان تامین اجتماعی هیچ پاسخ روشنی به بازنشستگان و نمایندگان قانونی آنها نمی‌دهد.

علی اکبر عیوضی (دبیر کانون بازنشستگان کارگری استان تهران) در این رابطه با اشاره به برگزاری نشست کانون‌های استان می‌گوید: همین امروز جلسه کانون‌های استان تهران در حال برگزاری‌ست؛ از هر کانون شهرستان یک عضو هیات مدیره به تهران آمده و در این نشست شرکت دارد؛ یکی از موضوعات این نشست، پیگیری ۲۵ درصد متناسب‌سازی ۱۴۰۰ است که علیرغم مطالبه‌گری‌های فراوان هنوز اجرایی نشده است.

او با بیان اینکه «تامین اجتماعی تا امروز تعلل و کوتاهی کرده» می‌گوید: قصور از جانب سازمان تامین اجتماعی و به طور مشخص مدیرعامل این سازمان است؛ مطالبات بازنشستگان بابت باقیمانده‌ی متناسب‌سازی سال قبل باید تا امروز پرداخت می‌شد؛ ما مسئولیت را متوجه شخص مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی می‌دانیم.

این فعال صنفی بازنشستگان اضافه می‌کند: تا پایان دیماه صبر می‌کنیم؛ در نشست امروز قرار بر این شد که تا پایان ماه جاری صبر کنیم؛ اگر تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسب‌سازی روشن نشد، در شروع بهمن از طریق مراجع ذیصلاح مثل دیوان عدالت اداری اقدام می‌کنیم؛ از مدیرعامل سازمان و معاونان او بابت این قصور شکایت خواهیم کرد.

عیوضی در پایان تاکید می‌کند: تکمیل متناسب‌سازی و پرداخت معوقات آن، حق قانونی بازنشستگان است؛ ده ماه از سال گذشته اما هیچ خبری از عمل به قانون نیست؛ هر فرد مسئول در سازمان یک حرفی می‌زند و به نظر می‌رسد هنوز در مرحله‌ی «چه کنم چه کنم» هستند؛ ما با قاطعیت پیگیر مسئله هستیم و از مدیرعامل سازمان می‌خواهیم حتماً تا پایان ماه تکلیف متناسب‌سازی روشن شود؛ بگویند از کی اجرا می‌شود و چگونه معوقات آن پرداخت خواهد شد؛ بازنشستگان بیش از این منتظر نمی‌مانند.

افزایش حقوق بازنشستگان از این ماه

دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی افزود: در صورت نهایی شدن قانون بین ۱۰ تا ۳۷ درصد حقوق والدین شهدا، مستمری، کمک معیشت، حقوق جانبازان، حق پرستاری و هزینه درمان ایثارگران افزایش می‌یابد که هرکدام بر اساس نیاز خواهد بود و این عناوین رشد متفاوتی خواهند داشت.

واریزی ۹ میلیونی در حساب این بازنشستگان | خبر خوش برای بازنشستگان اعلام شد

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که پس از پاسخ به تماس‌ها و مطالبات مردمی سامانه‌های ۶۱۳۳ و ۱۱۱ در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری سخن می‌گفت، اظهار کرد: تاکنون به درخواست‌ها و مطالبات حدود ۴۸۰۰ ایثارگر در سامانه هوشمند «دیدار» پاسخ گفته شده است.

وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان تخصصی و دارای جامعه هدفی با نیازهای متنوع است و به طور طبیعی مسائلی که به ما ارجاع داده می‌شود ناشی از سوء عملکرد بخش‌های مختلف یا عدم توان در برآورده کردن نیازها و یا مربوط به سایر دستگاه‌هاست. بنیاد شهید و امور ایثارگران خانه ایثارگران است حتی اگر ایثارگران عزیز مشکلی با سایر دستگاه‌ها هم داشته باشند با بنیاد مطرح می‌کنند، نیازها و مسائلی که در این نشست مطرح شد بسیار متنوع بود که بخشی از آن مربوط به واحدهای زیرمجموعه و مؤسسات وابسته بنیاد بود

معاون رئیس جمهور در توضیح بخش دیگری از مسائل مطرح شده در تماس‌های مردمی، گفت: بخشی از تماس‌ها ناظر بر مسائل کلی در رابطه با موضوعات مختلف ایثارگران از قبیل نیازمندی‌های درمانی و معیشتی خانواده ایثار و شهادت بود که برخی نیاز به بررسی داشت و برخی نیز خارج از قوانین و چارچوب‌های موجود است که تلاش شد با توضیح این قوانین اقناع شوند و برای این عزیزان روشن شد که درخواستشان در چارچوب قوانین نیست.

قاضی‌زاده در خصوص درخواست‌های مالی در این تماس‌ها، گفت: در این خصوص سه سطح مطرح است که سطح نیاز، سطح قانون و یک سطح هم توانایی مالی بنیاد برای اجرای قانون است، بنیاد در بخش‌هایی که وظایف قانونی است بر اساس بودجه‌ای که در اختیار دارد خدمات کامل ارائه می‌کند. در سال‌های گذشته برخی از خدمات متوقف مانده بود و حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان از سنوات گذشته مطالبات وجود دارد اما با کمک و حمایت دولت سیزدهم و مجلس مجموعه خدماتی مثل هدیه ازدواج و پرداخت معوقات شهریه دانشجویان که متوقف شده بود احیا شد و در حال ارائه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با توجه به حجم زیادی از مطالبات انباشته با نظر مساعد دولت و مجلس از محل سهام دریافتی‌هایی انجام خواهد شد که درصدد پرداخت مطالبات قبل نیز هستیم. درخصوص سایر دستگاه‌ها بر اساس ماده ۷۴ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران گزارش کاملی از عملکرد آنها در آذرماه تهیه شده است که کدام یک از دستگاه‌ها قوانین حوزه ایثارگری را اجرا می‌کنند و این گزارش برای مقام معظم رهبری و دولت و مجلس ارسال شده است.

وی در ادامه با طرح این پرسش که آیا این چارچوب‌ها نیازمندی‌ها را پاسخگو هست یا خیر، تصریح کرد: قطعاً این اقدامات نمی‌تواند همه نیازها را پاسخگو باشد و اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیازهای مردم دو موضوع متفاوت است و در اینجا شکافی ایجاد شده و به طور طبیعی با توجه به وضعیت تورمی ممکن است انتظاراتی وجود داشته باشد که ما با احترام می‌گوییم این تقاضای شما درست است اما از سقف اختیارات قانونی ما برای انجام وظیفه خارج است.

دکتر قاضی‌زاده هاشمی در خصوص پاسخگویی به مطالبات مردمی در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گفت: بنیاد یک سامانه کاملاً هوشمند با عنوان «دیدار» در این خصوص طراحی کرده است که ایثارگران تقاضای دیدار با مسئولان بنیاد در سطوح مختلف را ثبت و دلایل و موضوع را نیز مطرح می‌کنند تا کارشناسان موضوع را بررسی کنند و پس از آن پاسخگویی صورت می‌گیرد و تاکنون حدود ۴ هزار و ۸۰۰ مورد در این سامانه پاسخگویی صورت گرفته است.

منبع: منیبان

معوقات حقوق بازنشستگان واریز شد؟  

آخرین خبرها از معوقات حقوق بازنشستگان را در ادامه می خوانید.

علی دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در خصوص پرداخت. معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: تاکنون معوقات فروردین و اردیبهشت حقوق بازنشستگان پرداخت شده وطی ماه‌های آینده نیز هر ماه یک معوقه پرداخت خواهد شد.وی افزود: ماه آینده حقوق بازنشستگان همراه با مابه التفاوت حقوق تیرماه را به همین ترتیب تا پایان سال معوقه مردادماه را دریافت خواهند کرد.

دهقان کیا اظهار کرد: در حال حاضر این معوقه شامل بازنشستگان سایر سطوح تأمین اجتماعی که مستمری‌هایشان ۳۸ درصد همراه با ۵۱۵ هزار تومان افزایش یافت، می‌شود.

 

جزئیات قتل ناموسی دختر ۱۶ساله توسط پدر و دایی‌

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران با اشاره به اینکه حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است، تصریح کرد: به همین ترتیب حقوق بازنشستگان سایر سطوح نیز افزایش می‌یابد.

 

او  افزود: بیش از ۶۰ درصد بازنستگان حداقل بگیر هستند و این احتمال وجود دارد با توجه به کاهش قدرت خرید این افراد، سال آینده تعداد حداقل بگیرها بسیار بیشتر شود.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در خصوص تعیین سبد هزینه خانوار کارگران و بازنشستگان نیز در سال آینده اظهار کرد: هنوز میزان دقیق آن مشخص نیست. رقم‌هایی از ۱۰ تا ۳۲ میلیون تومان مطرح شده اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم.

وی با اشاره به اینکه ماهیانه تأمین اجتماعی ۲۶ هزار میلیارد تومان برای مستمری‌ها پرداخت می‌کند، گفت: در حال حاضر مشکلی برای پرداخت‌ها وجود ندارد و شاید چند ساعت در ماه به تأخیر بخوریم اما در مجموع سر موقع حقوق این افراد پرداخت می‌شود.

دهقان کیا تأکید کرد: در خصوص عیدی بازنشستگان   تأمین اجتماعی نیز فعلاً مبلغ و زمان پرداخت مشخص نشده و به زودی این اتفاق رخ خواهد داد.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری طی نامه ای خطاب به ذیحسابان و مدیران کل امور مالی دستگاه های اجرایی دستورالعمل صدور گواهی کسر از حقوق با تعهدات ۱۰۰ درصد از مبلغ حقوق بازنشستگی پس از کسر تعهدات قانونی (خدمات درمانی پایه، بیمه تکمیلی درمان و احکام قضایی) را صادر کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در نامه نعمت الله ترکی خطاب به ذیحسابان و مدیران کل امور مالی دستگاه های اجرایی آمده است: این صندوق گواهی کسر از حقوق با تعهدات ۱۰۰درصد از مبلغ حقوق بازنشستگی پس از کسر تعهدات قانونی (خدمات درمانی پایه، بیمه تکمیلی درمان و احکام قضایی) صرفا در خصوص بانک ها و موسسات مالی و اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را صادر خواهد نمود.

بر این اساس، گواهی مذکور با احتساب اقساط وام های تضمین شده توسط صندوق و مبالغ گواهی های صادره از سوی دستگاه ها شامل گواهی ضمانت برای سایر موسسات، صندوق های داخلی دستگاه ها، تعاونی ها، مساجد و غیره و همچنین سایر گواهی های صادرشده در سامانه مربوطه تا سقف ۱۰۰درصد کل مبلغ حکم حقوقی قابل اخذ از سوی بازنشستگان محترم است.

گفتنی است پیش از این گواهی ضمانت کسر از حقوق به‌صورت الکترونیکی با احتساب ۶۰ درصد کل حقوق صادر می شد که این موضوع بازنشستگان را با مشکلاتی روبرو می کرد. بنابراین صدور گواهی کسر از حقوق برمبنای ۱۰۰درصد حقوق فرد بازنشسته از جمله مطالبات کانون‌های بازنشستگان کشوری از سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری بود که اکنون محقق شده است.

 دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی افزود: در صورت نهایی شدن قانون بین ۱۰ تا ۳۷ درصد حقوق والدین شهدا، مستمری، کمک معیشت، حقوق جانبازان، حق پرستاری و هزینه درمان ایثارگران افزایش می‌یابد که هرکدام بر اساس نیاز خواهد بود و این عناوین رشد متفاوتی خواهند داشت.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که پس از پاسخ به تماس‌ها و مطالبات مردمی سامانه‌های ۶۱۳۳ و ۱۱۱ در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری سخن می‌گفت، اظهار کرد: تاکنون به درخواست‌ها و مطالبات حدود ۴۸۰۰ ایثارگر در سامانه هوشمند «دیدار» پاسخ گفته شده است.

وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان تخصصی و دارای جامعه هدفی با نیازهای متنوع است و به طور طبیعی مسائلی که به ما ارجاع داده می‌شود ناشی از سوء عملکرد بخش‌های مختلف یا عدم توان در برآورده کردن نیازها و یا مربوط به سایر دستگاه‌هاست. بنیاد شهید و امور ایثارگران خانه ایثارگران است حتی اگر ایثارگران عزیز مشکلی با سایر دستگاه‌ها هم داشته باشند با بنیاد مطرح می‌کنند، نیازها و مسائلی که در این نشست مطرح شد بسیار متنوع بود که بخشی از آن مربوط به واحدهای زیرمجموعه و مؤسسات وابسته بنیاد بود.

معاون رئیس جمهور در توضیح بخش دیگری از مسائل مطرح شده در تماس‌های مردمی، گفت: بخشی از تماس‌ها ناظر بر مسائل کلی در رابطه با موضوعات مختلف ایثارگران از قبیل نیازمندی‌های درمانی و معیشتی خانواده ایثار و شهادت بود که برخی نیاز به بررسی داشت و برخی نیز خارج از قوانین و چارچوب‌های موجود است که تلاش شد با توضیح این قوانین اقناع شوند و برای این عزیزان روشن شد که درخواستشان در چارچوب قوانین نیست.

قاضی‌زاده در خصوص درخواست‌های مالی در این تماس‌ها، گفت: در این خصوص سه سطح مطرح است که سطح نیاز، سطح قانون و یک سطح هم توانایی مالی بنیاد برای اجرای قانون است، بنیاد در بخش‌هایی که وظایف قانونی است بر اساس بودجه‌ای که در اختیار دارد خدمات کامل ارائه می‌کند. در سال‌های گذشته برخی از خدمات متوقف مانده بود و حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان از سنوات گذشته مطالبات وجود دارد اما با کمک و حمایت دولت سیزدهم و مجلس مجموعه خدماتی مثل هدیه ازدواج و پرداخت معوقات شهریه دانشجویان که متوقف شده بود احیا شد و در حال ارائه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با توجه به حجم زیادی از مطالبات انباشته با نظر مساعد دولت و مجلس از محل سهام دریافتی‌هایی انجام خواهد شد که درصدد پرداخت مطالبات قبل نیز هستیم. درخصوص سایر دستگاه‌ها بر اساس ماده ۷۴ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران گزارش کاملی از عملکرد آنها در آذرماه تهیه شده است که کدام یک از دستگاه‌ها قوانین حوزه ایثارگری را اجرا می‌کنند و این گزارش برای مقام معظم رهبری و دولت و مجلس ارسال شده است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.