رئیسی به مجلس میرود | صلاحین بذرپاش بررسی می شود
امروز 16 اذر ماه سال 1401 برنامه مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی و صلاحیت وی برای این سمت در مجلس شورای اسلامی بررسی میشود.
مجلس شورای اسلامی امروز 16 آذر ماه سال 1401 بررسی صلاحیت و برنامه مهرداد بذرپاش برای وزارت راه و شهرسازی را در دستور کار دارد.
امروز 16 اذر ماه سال 1401 برنامه مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی و صلاحیت وی برای این سمت در مجلس شورای اسلامی بررسی میشود.
جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.
قرار است در جلسه امروز ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری جهت دفاع از مهرداد بذرپاش گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت راه و شهرسازی در صحن مجلس حاضر شود.
موارد زیر در دستور کار جلسه امروز نمایندگان مجلس قرار دارد:
– ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل
– گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درمورد طرح یک فوریتی اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
– بررسی برنامه و صلاحیت مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی و اخذ رأی اعتماد
– گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح استفساریه بند (۳) ماده (۴۸) قانون حمایت خانواده”
آیا رئیسی به مجلس میرود؟
اگرچه قرار بود که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جهت دفاع از مهرداد بذرپاش در مجلس شورای اسلامی حاضر شود، اما وی به مراسم روز دانشجو در برنامهای حاضر شد که در تالار فردوسی دانشگاه تهران به میزبانی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شده است. بنابراین بعید است که ابراهیم رئیسی بتواند برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود در مجلس حاضر شود.
گزینه پرحاشیه ابراهیم رئیسی برای وزارت راه و شهرسازی
مهرداد بذرپاش با 42 سال سن دو سالی است بر کرسی ریاست دیوان محاسبات کشور تکیه زده است؛ سمتی که البته تصاحب آن با حاشیههای فراوانی روبرو بوده است؛ سابقه کاری ناکافی و غیرمرتبط بذرپاش در کنار حمایت برخی محکومان پروندههای فساد بانک سرمایه از وی، بخشی از حاشیههایی است که وی را در مسیر دستیابی به ریاست دیوان محاسبات همراهی کردهاند.
گفتنی است بر اساس قانون، برای تکیه زدن بر صندلی ریاست دیوان محاسبات، دستکم به ۲۰ سال سابقه کاری نیاز است؛ گزینهای که در آن زمان (سال 99) درباره بذرپاش صادق نبود و وی تنها 17 سال سابقه کار آن هم در حوزههایی کاملا غیرمرتبط را در کارنامه خود داشت.
اگرچه او تلاش کرد با ارائه مدرکی، سه سال سابقه کار در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف را اثبات کند و بدین ترتیب سابقه فعالیت خود را به 20 سال برساند اما با این حال این مستندات به دلیل مخدوش بودن، هرگز مورد قبول آرای عمومی قرار نگرفت و تنها نمایندگان مجلس بودند که در نهایت قانع شده و ریاست وی بر دیوان محاسبات را تایید کردند.
تلاشهای بذرپاش برای پست ریاست دیوان از یک سو و حاشیههای زیادی که او هرگز نتوانست با سند و مدرک از آنها برائت جوید، در نهایت صدای طیف اصولگرای مجلس را هم درآورد؛ در همان زمان الیاس نادران نماینده مجلس یازدهم در این مورد به ایسنا گفته بود: « ایشان (مهرداد بذرپاش) با توجه به سن و سال و دورههایی که مدعی بود کار کرده، نتوانست ۲۰ سال سابقه کار را به مجلس ارائه کند؛ لذا سند گواهی کارش در آن موسسه پژوهشی را آورد که به نظر پذیرفتنی نبود. بعدا کسی که نامه را امضا کرده بود در کمیسیون اصل ۹۰ اقرار کرد که برگه جعلی است».
این بار هم معرفی وی به عنوان وزیر راه با انتقادهای زیادی روبرو بوده است. مجتبی توانگر نماینده تهران در مجلس به تازگی در توئیتی نسبت به این انتخاب واکنش نشان داده و به سوابق قبلی بذرپاش اشاره کرده است. بر همین اساس به نظر میرسد بذرپاش همچنان با مخالفت برخی نمایندگان مجلس مواجه باشد.