کد خبر : 23667 / /
/

پیمان حدادی، مشاور و دستیار ویژه ریاست سازمان بورس در سهام عدالت ضمن اشاره به پرداخت سود سهام عدالت در دو قسط به دارندگان این سهام، در خصوص جزئیات پرداخت سود گفت: مبلغ دقیق سود سهام عدالت به دلیل اینکه هنوز مجمع سه تا از سهامی که در سهام عدالت وجود دارد برگزار نشده، مشخص نیست.

سود سهام عدالت در دو قسط  پرداخت می شود. قسط دوم سود دارندگان سهام عدالت به تامین نقدینگی شرکت‌های سرمایه‌پذیر بستگی دارد. مبلغ دقیق سود سهام عدالت به دلیل اینکه هنوز مجمع سه تا از سهامی که در سهام عدالت وجود دارد برگزار نشده، مشخص نیست. آخرین خبر درباره سهام عدالت را اینجا بخوانید. 

واریز مرحله اول سود سهام عدالت

دستیار ویژه رئیس سازمان بورس از پرداخت سود سهام عدالت در دو قسط خبر داد و گفت: قسط دوم سود دارندگان سهام عدالت به تامین نقدینگی شرکت‌های سرمایه‌پذیر بستگی دارد.

به گزارش تجارت‌نیوز، پیمان حدادی، مشاور و دستیار ویژه ریاست سازمان بورس در سهام عدالت ضمن اشاره به پرداخت سود سهام عدالت در دو قسط به دارندگان این سهام، در خصوص جزئیات پرداخت سود گفت: مبلغ دقیق سود سهام عدالت به دلیل اینکه هنوز مجمع سه تا از سهامی که در سهام عدالت وجود دارد برگزار نشده، مشخص نیست و یکی از دلایل اینکه قرار شده است علی الحساب و در دو قسط این سود پرداخت شود همین مسئله است. ولی در شرایط فعلی می توان گفت که تا آخر آذرماه سال جاری مبلغ دقیق این سود پس از برگزاری مجامع مشخص می‌شود و تا آخر پاییز به طور قطعی سود سهام عدالت پرداخت می‌شود.

به نقل از تسنیم، وی افزود: پرداخت قسط دوم سود دارندگان سهام عدالت به تامین نقدینگی شرکت های سرمایه‌پذیر بستگی دارد و بنابراین می‌توان گفت که قسط دوم، اواخر اسفند ماه یا اوایل فروردین سال بعد پرداخت می‌شود، یعنی این امکان وجود دارد که پرداخت قسط دوم به اوایل سال بعد موکول شود.

مشاور رئیس سازمان بورس در پاسخ به سوال در خصوص آخرین وضعیت آزادسازی و فروش سهام عدالت، گفت: نکته‌ای که لازم است به آن اشاره کنم، فلسفه اصلی سهام عدالت، نگهداری این سهام است و قصد از واگذاری سهام عدالت این نبوده که این سهام در اختیار مردم قرار گیرد و مردم آن را بفروشند چرا که اگر چنین قصدی وجود داشت مانند طرح یارانه‌های معیشتی از ابتدا پول آن را به مردم پرداخت می‌شد.

بنابراین باید به این نکته توجه شود که فلسفه اصلی سهام عدالت این بوده که مردم به صورت بلند مدت این سهام را نگهداری کنند و از عواید آن که همان سود سالانه آن است و هر سال از سال قبل بیشتر می‌شود (امسال هم حداقل دو برابر سال قبل است)، بهره ببرند. اما اینکه اختیار فروش این سهام مجددا کی آزاد می شود و در اختیار دارندگان آن قرار می‌گیرد بستگی به مصوبات شورای عالی بورس در این خصوص دارد که هنوز چنین تصمیمی اتخاذ نشده است.

حدادی در ادامه گفت: طبیعی است که اگر اختیار فروش سهام عدالت مجددا آزاد شود به هرحال بر شرایط بازار سرمایه تاثیرگذار است اما علت اصلی آنکه هنوز این اجازه از سوی شورای عالی بورس صادر نشده است، تاثیر گذاری آن بر شرایط بازار سرمایه نیست، چرا که زمانی که مجوز فروش سهام عدالت مجددا صادر شود حتما شرایطی که سابقا شاهد آن بودیم مبنی بر فروش 30 درصدی یا 60 درصدی دارندگان این سهام، اصلاح خواهد شد و قطعا مشابه تصمیمی که در سال 99 گرفته شد و سیل عظیمی از فروشندگان سهام عدالت را به سوی بازار سرمایه روانه کرد و یکی از دلایل ریزش بازار سرمایه شد، به آن صورت تکرار نخواهد شد. گفتنی است اگر قصد بر باز شدن فروش سهام عدالت شود حتما شرایط جدیدی اعلام می‌شود تا هم شرایط را برای نگهدارندگان سهام عدالت تسهیل کند و هم به لطمه ای به بازار سرمایه وارد نکند.

تکلیف سهام عدالت متوفیان

وی گفت: در حال حاضر هنوز خدماتی بابت تعیین تکلیف سهام عدالت فوت شدگان در دفاتر خدمات الکترونیک و قضایی ارائه نمی شود و جزئیات آن به زودی اعلام می شود.

وی با بیان این که دو مرکز به صورت غیرقانونی در شهرستان قائمشهر اقدام به ارائه خدمات سهام عدالت می کنند، گفت: متاسفانه در این مراکز بین ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان از مردم برای سهام عدالت وجه دریافت می شود که اقدام آن ها غیرقانونی است.

توکلی خواستار رسیدگی مسئولان و متولیان امر به پرونده دو مرکز اشاره شده در شهرستان قائمشهر شد و درباره عضویت اعضای جدید سهام عدالت گفت: برای عضویت چهار میلیون و۶۰۰ هزار سهامدار جدیدی در مرحله اول تامین اعتبار شده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت با بیان این که برای هر نفر ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت درنظر گرفته شد، گفت: درباره سایر جاماندگان نیز قرار است جلساتی با وزیر تعاون داشته باشیم زیرا طبق قانون فقط به شش دهک جامعه می توان سهام عدالت ارائه کرد.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.