کد خبر : 23112 / /
/

پیمان حدادی، مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره دو مرحله ای شدن واریز سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۱ گفت: میزان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ حدود دو برابر سال گذشته است؛ در مرحله اول حدود ۵۰۰ هزار تومان برای هر مشمول تا اواخر پاییز واریز می شود.

واریز سود سهام عدالت دو مرحله ای شد. سود سهام عدالت در دو مرحله واریز می شود. سود سهام عدالت یک بار در آخر پاییز واریز خواهد شد. سود سهام عدالت بار دیگر احتمالا در پایان سال واریز می شود. احتمال دارد سود سهام عدالت در اوایل سال آیند پرداخت بشود.

سهام عدالت | دو مرحله ای شدن واریز سود سهام عدالت

منابع خبری در توییتر از دو مرحله ای شدن واریز سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۱ خبر دادند و به بررسی مبلغ سود واریزی به حساب سهامداران سهام عدالت در ایران پرداختند.

پیمان حدادی، مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره دو مرحله ای شدن واریز سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۱ گفت: میزان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ حدود دو برابر سال گذشته است؛ در مرحله اول حدود ۵۰۰ هزار تومان برای هر مشمول تا اواخر پاییز واریز می شود.

وی افزود: مابقی سود در اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده واریز خواهد شد.

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعاونی‌های سهام عدالت طی هشت سال گذشته در کشور به فراموشی سپرده شده بود اما با رویکرد دولت سیزدهم این تعاونی‌ها در حال احیاست و مجامع این شرکت‌ها به‌روزرسانی می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر امیرآبادی روز چهارشنبه در نشست با معاون اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: دولت سیزدهم در بخش تعاون تمام توان خود را برای احیا و فعال کردن تعاونی‌های راکد به کار گرفته است و در این رابطه فعال‌سازی تعاونی‌های پیشران در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین تعاونی‌های پیشران، تعاونی‌های فراگیر ملی است که ۷۰ درصد اعضای آن را مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تشکیل می‌دهند و حمایت‌هایی در این خصوص از اعضا می‌شود.

مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعال‌سازی تعاونی‌های توسعه عمران را از دیگر برنامه‌های وزارت تعاون عنوان کرد و گفت: در حالی که باید در سطح کشور تاکنون ۲۵۰ تعاونی در این بخش در کشور فعال شده باشد اما این مهم تاکنون محقق نشده، به طور مثال در استان چهارمحال و بختیاری تنها یک تعاونی راه‌اندازی شده است.

امیرآبادی خاطرنشان کرد: در تعاونی‌های توسعه عمران نیم درصد از ساکنان آن شهرستان باید عضو تعاونی شوند که ضرورت دارد در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی انجام گیرد.

وی به ارزیابی سفر خود در بازدید از تعاونی‌های مشکل‌دار چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: تامین سرمایه در گردش و مشکلات قراردادی بین تعاونی‌ها و دستگاه‌های اجرایی از جمله این مشکلات به شمار می‌رود.

امیرآبادی در خصوص تقویت تعاونی‌ها در بخش صادرات نیز گفت: تلاش شده تا با رایزنی با سفرای کشورهای دیگر بتوان ظرفیت توسعه صادرات را برای شرکت‌های تعاونی فراهم کنیم.

مدیرکل دفتر تعاونی های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ تا ۲۵درصد از صادرات شرکت‌های تعاونی به صورت غیرمستقیم انجام می‌گیرد که در تلاش هستیم این ظرفیت های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.

امیرآبادی افزود: یکی از ضعف‌های موجود در حوزه تعاون در ماده پنج قانون توسعه تعاون نهفته است که برای اصلاح این ماده با کمیسیون اجتماعی مجلس مذاکراتی انجام گرفته و مقرر شده تا در صحن علی مجلس بررسی شود.

به گزارش ایرنا، در این نشست فعالان بخش تعاون استان چهارمحال و بختیاری به بیان مشکلات و چالش های خود پرداختند.

تامین سرمایه در گردش، همکاری نکردن برخی از بانک‌ها در پرداخت تسهیلات و چالش‌هایی در حوزه مالیات و بیمه تامین اجتماعی از جمله مشکلاتی است که از سوی فعالان بخش تعاون در این نشست مطرح شد.

سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ برای هر برگ سهام حدود ۵۰۰ هزار است. این سود احتمالا برای دارندگان سهام یک میلیونی دوبرابر یا معادل حدود یک میلیون تومان خواهد بود.

سود سهام عدالت در سال 1400 چقدر است؟

به گزارش شبکه شرق، احساس خاندوزی، وزیر اقتصاد چندی پیش از پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۰ تا پایان آذر ۱۴۰۱ خبر داد. بر اساس جزییاتی که تاکنون منتشر شده، قرار است این سود برای ۴۹ میلیون سهامدار عدالت واریز شود.

سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ برای هر برگ سهام حدود ۵۰۰ هزار است. این سود احتمالا برای دارندگان سهام یک میلیونی دوبرابر یا معادل حدود یک میلیون تومان خواهد بود.

بر همین اساس یک خانواده چهار نفره تا پایان فصل پاییز حدود دو میلیون تومان سود سهام عدالت دریافت می‌کنند.

سهام عدالت متوفیان هزینه‌بر است؟

اقدامات مربوط به تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان در حال انجام است، اما زمان دقیق اجرای آن هنوز مشخص نیست.

حمیدرضا دانش کاظمی عضو شورای عالی بورس گفت: در آخرین جلسه شورای عالی بورس که در نخستین روزهای مهرماه برگزار شد، مصوبه تعیین تکلیف متوفیان سهام عدالت صادر شد. وراث باید درخواست خود را اعلام و برگه انحصار به وراثت را در اختیار داشته باشند.

دانش کاظمی به معضل موجود در زمینه سهام عدالت متوفیان تاکید کرد و ادامه داد: فرآیند سهام عدالت متوفیان از سال‌ها قبل بلاتکلیف مانده و مشکل اصلی این است که حتی شاید وراث هم فوت کرده باشند.

عضو شورای عالی بورس ادامه داد: اینکه چگونه بتوان سهام عدالت و سود این سهام را به دست وارث اصلی برسانیم، خود دارای یک فرآیند حقوقی است که باید آنها را طی کنیم.

دانش کاظمی تاکید کرد: پس از تصمیمات اتخاذ شده از سوی شورای عالی بورس در نهایت مصوب شد تا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکانی را فراهم کند که سهامداران بتوانند از طریق برگه انحصار وراثت، فرمی را به‌صورت رایگان از طریق سامانه‌ای که به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی متصل است، پر کنند.

حمیدرضا دانش کاظمی ادامه داد: از سود سهام سال‌های گذشته فرد متوفی که در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار دارد. هزینه انتقال به مبلغ کمتر از ۶٠هزار تومان کسر می‌شود و باقی منابع به همراه سهام و سودها به وراث منتقل خواهد شد. این مصوبه در شورای عالی بورس تصویب و در اختیار قوه قضاییه و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی داده شد تا این فضا عملیاتی شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این مصوبه از چه زمانی به مرحله اجرا می‌رسد، گفت: اقدامات مربوط به این طرح به‌سرعت در حال انجام است، اما تعیین دقیق زمان اجرای آن اصلا کار ساده‌ای نیست.

این عضو شورای عالی بورس تاکید کرد: وراث باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند. در آنجا تقاضای دریافت سهام داشته باشند، پس از آن شرکت سپرده‌گذاری به‌صورت خودکار سود و اصل سهام را در اختیار وراث قرار می‌دهد.

وی اظهار کرد: این موضوع باید قابل توجه باشد که تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان، نیازمند انحصار وراثت از طریق قوه قضاییه است زیرا نوع احکام مذهبی نسبت به سهام و مایملک باید متفاوت باشد.

تعداد جاماندگان سهام عدالت

اما تعداد جاماندگان سهام عدالت چند نفر است و دولت باید به چند نفر سهام عدالت پرداخت کند؟ اولین آمارهایی که در این خصوص مطرح شد، پرداخت سهام عدالت به حدود ۲۰ میلیون نفر بود. اگر مبنا چنین عددی باشد، با وجود پرداخت سود سهام عدالت به ۴۹ میلیون نفر، حدود ۷۰ میلیون نفر از جمعیت ایران مشمول سهام عدالت می‌شوند.

البته این آمار هرگز از سوی هیچ مسئولی تایید نشد تا اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، در مصوبه‌ای راهکاری برای تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت در سال ۱۴۰۱ مشخص کردند.

اما حدود سه ماه قبل حسین قربازاده، رییس سازمان خصوصی‌سازی، تعداد جاماندگان سهام عدالت را تنها سه میلیون و ۳۳۷ هزار نفر عنوان کرد و گفت این افراد تنها شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.