تیکه سنگین لیلا اوتادی به سحر قریشی| لیلا اوتادی سحر را با خاک یکسان کرد+ فیلم
.مصاحبه لیلا اوتادی را در ادامه مشاهده می کنید.
لیلا اوتادی بازیگر مطرح و سرشناس ایرانی در مصاحبه ای اخیرش به طرز عجیبی سحر قریشی را با جملاتی ترور شخصیتی کرد. لیلا اوتادی به دلیل شباهتی که به اسکارلت ژوهانسون بازیگر هالیوود دارد مورد توجه است. لیلا اوتادی اولین بار با سریال مهر و ماه به مخاطبان تلویزیون معرفی شد. لیلا اوتادی مجرد است. مصاحبه لیلا اوتادی را در ادامه مشاهده می کنید.
لیلا اوتادی از کجای ایران است؟
لیلا اوتادی یکی از بازیگران سینما و تلویزیون است که اولین بار با سریال مهر و ماه به مخاطبان تلویزیون معرفی شد.
این بانوی هنرمند که به تازگی در سریال گاندو و فیلم سینمایی پسرکشی به ایفای نقش پرداخته است این روزها مشغول بازی در یک فیلم است و با چهره ای متفاوت در این فیلم مقابل دوربین رفت.
لیلا اوتادی صفحه اینستاگرامش را با انتشار تصویری از فیلم جدیدش به روز کرد و درباره اصالتش نوشت.
در پست منتشر شده توسط لیلا اوتادی آمده است:
این تست گریم ولباس برای قبل از کروناست،نقش زیبایی که مثل خودم اصالتش ترک قشقاییه و فعلا موکولش کردیم به بعد از کرونا،امیدوارم همه چیز زودتر درست بشه...
این تست گریم احتمالا مربوط به یک سریال است و لیلا اوتادی بعد از تجربه های متعدد در دنیای بازیگری این بار ایفاگر نقش متفاوت تری خواهد بود.
انتشار این تصویر از اتاق گریم و نگاهی به تصاویر مربوط به گریم هنرمندان دیگر از جمله میرطاهر مظلومی، بیوک میرزایی ، صدرالدین حجازی و... خبر از یک سریال تاریخی میدهد که تصویربرداری آن بعد از پایان ماجرای شیوع ویروس کرونا آغاز خواهد شد.
پسرکشی به کارگردانی محمدهادی کریمی جدیدترین تجربه بازیگری لیلا اوتادی است که برای اولین بار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
لیلا اوتادی (زاده ۱۴ مرداد ۱۳۶۲ - تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران است.لیلا اوتادی دانشآموخته کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه هنر تهران است. لیلا اوتادی در سال 1381 با بازی در فیلم چشمان سیاه به کارگردانی ایرج قادری وارد عرصه بازیگری شد. او با بازی در سریال مهر و ماه سید فیاض موسوی دیده شد.
عکس هایی که خانم بازیگر از جشنواره عمان منتشر کرد.
استایل عربی لیلا اوتادی در کنار دو شیخ بزرگ عرب!
زندگینامه لیلا اوتادی
لیلا اوتادی ۱۴ مرداد ۱۳۶۲ در تهران به دنیا آمد. او در دوران کودکی به بازیگری علاقهمند شد. اوتادی دانشآموختهٔ کارشناسی معماری داخلی در دانشگاه هنر تهران است. او کار خود را با فیلم چشمان سیاه ساختهٔ ایرج قادری آغاز کرد، اما برای اولین بار با سریال مهر و ماه به کارگردانی سید فیاض موسوی دیده شد.
جنجال نقش ندا آقاسلطان
در آبان ۱۳۸۹ خورشیدی، خبر بازی اوتادی در نقش ندا آقاسلطان در فیلم پایاننامه[۲] در برخی رسانهها و خبرگزاریهای مستقل و دولتی ایران منتشر شد. ساعتی پس از انتشار ساخت این فیلم، اعتراض مخالفان در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و بالاترین آغاز شد. صفحهٔ مخالفان اوتادی در شبکهٔ اجتماعی فیسبوک تنها در کمتر از هفت ساعت به ۳۰۰۰ عضو رسید و همچنین گروهی با نام موج آزادی وبگاه او را برای مدتی هک کرد.
در نهایت، اعلام خبر بازی لیلا اوتادی در نقش ندا آقاسلطان توسط روابط عمومی پایاننامه تکذیب شد.[۴] همچنین اوتادی در واکنش گفت «دلم میخواهد بدانم چه کسی این دشمنی را روا داشته تا با طرح اینگونه خبر مردم را نسبت به من هیستریک و عصبی نماید.»
جنجال دستمزد
در خبری، باشگاه خبرنگاران وی را با دریافت ۷۵ میلیون تومان برای ۲۵ روز بازی در فیلم پیتزا مخلوط (حسین قاسمیجامی) گرانترین بازیگر زن سینمای ایران نامید.[۵] لیلا اوتادی در جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ با حضور در برنامهٔ تلویزیونی «هفت» که اختصاص به مسائل روز سینمای ایران دارد، در حضور مهدی ودادی، کارگردان فیلم زن، مرد، زندگی یادآور شد:
«شایعاتی مبنی بر اینکه من گرانترین بازیگر سینمای کشور هستم گاه در فضای اینترنتی منتشر میشود که صحت ندارد و عدهای به دشمنی قصد دارند مرا گرانترین بازیگر سینمای ایران معرفی کنند، در صورتی که این امر درست نیست. … به نظرم این حرفها شایعات اینترنتی است که تنها از جانب دشمن شکل میگیرد.»
اوتادی در مورد دستمزد خود گفت:
«مردم بهتر از همه دستمزد من را میدانند. شایعات مبنی بر بالا بودن دستمزد من برای خودم هم تازگی داشت و هم عجیب بود. اصلاً اینطور نیست و فکر میکنم یک عده با من دشمنی دارند. آقای ودادی نیز میتواند این مسئله را تأیید کند.»
او همچنین در یکی از قسمتهای برنامهٔ دورهمی که بهعنوان مهمان حضور داشت، این شایعه را تکذیب کرد.
تألیفات
اوتادی در بهمن ۱۳۹۳ نخستین کتاب خود را در قالب مجموعه شعری با عنوان در بهشتی که کلاغی نیست مترسک هم نیست به دو زبان فارسی و انگلیسی از طریق انتشارات مروارید منتشر کرد. این کتاب دارای ۷۶ صفحه و مشتمل بر ۳۵ قطعه شعر سپید است.