کد خبر : 16571 / /
/

ولادیمیر یرماکوف رئیس بخش عدم اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت امورخارجه روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس خاطر نشان کرد: هیچ مانع غیر قابل عبوری در روند تنظیم دقیق توافق بر سر احیای برجام وجود ندارد.

 

یک‌ مقام ارشد وزارت امورخارجه روسیه از دولت آمریکا خواست تا اشتباهات پیشینیان خود درخصوص اجرای توافق هسته‌ای را اصلاح و به‌طور جدی از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت پیروی کند.

ولادیمیر یرماکوف رئیس بخش عدم اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت امورخارجه روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس خاطر نشان کرد: هیچ مانع غیر قابل عبوری در روند تنظیم دقیق توافق بر سر احیای برجام وجود ندارد.

وی تصریح کرد: اغلب در دیپلماسی این اتفاق می‌افتد که خط پایان سخت‌ترین بخش مسیر است. ما هیچ مانع غیرقابل عبوری در روند تنظیم دقیق بسته احیای برجام نمی‌بینیم.

این مقام روس افزود: نکته اصلی این است که تمام طرف‌های درگیر در مذاکرات می‌بایست بر مبنای صلاح قضیه پیش بروند، نه وضعیت زودگذر سیاست داخلی که همان‌طور که می‌دانید، امری متغیر است. در این مورد، به‌طور قطع در درجه اول، منظور ما همتایان آمریکایی است. امیدواریم که اظهارات و تضمین‌های بالاترین مقامات آنها درخصوص تمایلشان برای بازگشت به برجام در حد شعارهای پیش از انتخابات باقی نماند.

یرماکوف همچنین درباره از سرگیری مذاکرات وین درخصوص احیای برجام گفت که این یک سازوکار پیچیده همکاری در سطوح مختلف، از سیاسی گرفته تا کارشناسی است.

وی در ادامه اظهار داشت: این تماس‌ها در فرمت‌های مختلف و با شدت‌های متفاوت به مدت یک سال جریان داشته است. هیئت‌ها و پایتخت‌های درگیر در این کار چندجانبه علاقه خود را به برجام حفظ کرده‌اند.

مدیر بخش عدم اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت امورخارجه روسیه تاکید کرد: بسیار مهم است که دولت کنونی ایالات متحده اشتباهات و نواقص پیشینیان خود را اصلاح کند. واشنگتن باید به‌طور جدی از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پیروی کند. یک توازن دقیق منافع که توافق هسته‌ای بر اساس آن بنا شده است، می‌بایست بازگردانده شود. در عین حال، ریشه‌های بحران‌ها و عقب ماندگی‌ها در اجرای برجام باید از بین برود و چگونگی انجام آن نیز به‌طور کامل مشخص است.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.