کد خبر : 14933 / /
/

مهران مدیری با ساخت سریال پربیننده پاورچین به اوج شهرت خود رسید. عکس زیر از مهران مدیری کنار تینا پاکروان به تازگی منتشر شده است.

در این بخش به مرور ناگفته هایی درمورد مهران مدیری می پردازیم. مهران مدیری بازیگر، مجری و کارگردان محبوب کشورمان است. مهران مدیری از دوران نوجوانی با تئاتر آشنا شده و در سال 1372 به چهره ای شناخته شده تبدیل شد. مهران مدیری با ساخت سریال پربیننده پاورچین به اوج شهرت خود رسید. عکس زیر از مهران مدیری کنار تینا پاکروان به تازگی منتشر شده است.

مهران مدیری

 

معرفی کوتاه مهران مدیری

مهران مدیری متولد سال 1346 و فروردین ماهی می باشد. او در خانواده ای 4 نفری متولد شده، فرزند آخر خانواده و اصالتا اهل اراک می باشد. مهران مدیری سه برادر به نام های: مهرداد، مسعود و محسن دارد. او از 16 سالگی با تئاتر آشنا شده و در سال 1368 وارد رادیو شد، او در سال 1372 وارد دنیای تلویزیون شد و با بازی در سریال طنز نوروز 72 به شهرت رسید.

مهران مدیری

مهران مدیری ازدواج کرده و صاحب دو فرزند به نام های: فرهاد و شهرزاد می باشد. فرهاد موسیقی دان است و شهرزاد هم کار طراحی لباس انجام می دهد. همسر مهران مدیری خانه دار است و اطلاعات زیادی در مورد وی وجود ندارد. مهران مدیری به خاطر علاقه خود به پسرش نام فرهاد را به مراتب در سریال های خود به کار برده است.

ورود مهران مدیری از 10 سالگی به بازار کار 

بیوگرافی مهران مدیری ناگفته هایی در مورد او | از پادویی کردن تا حضور در جبهه

مهران مدیری که در خانواده ای متوسط رو به پایین بزرگ شده، از 10 سالگی وارد بازار کار می شود و پادویی می کند، بعدها در نانوایی کار می کرده و مدتی هم کتاب فروش بوده، او حتی کار تعمیرات ساعت هم انجام می داده اما سرنوشت مهران مدیری ورود به دنیای تصویر بوده است.

 مهران مدیری از زبان خودش

بیوگرافی مهران مدیری ناگفته هایی در مورد او | از پادویی کردن تا حضور در جبهه

او خودش را اینگونه تعریف می کند: آدم درون گرا و کم حرفی هستم اما جلوی دوربین تغییر می کنم. می شود گفت آدم غمگینی هستم، تا دوره نوجوانی طرفدار متانت بودم و شاد بودن و آواز خواندن را رفتارهایی جلف می دانستم.

مهران مدیری

حضور مهران مدیری در جنگ تحمیلی

بیوگرافی مهران مدیری ناگفته هایی در مورد او | از پادویی کردن تا حضور در جبهه

او از سال 66 تا 68 در جبهه بوده و در عملیات های: مرصاد، حلبچه و والفجر 8 حضور داشته، آر پی جی میزده و مدتی راننده آمبولانس بوده، او می گوید: حتی از راه دور به سمت دشمن سنگ پرتاب می کردیم.

مهران مدیری اهل تجمل گرایی نیست

بیوگرافی مهران مدیری ناگفته هایی در مورد او | از پادویی کردن تا حضور در جبهه

6 عدد ساعت مچی دارد، یک ماشین و یک سیمکارت اعتباری. می گوید: هر چه قدر هم که پولدار باشی، آخر سر چیزی را می خوری که بقیه می خورند و در گوری می خوابی که همه روزی در آن می خوابند.

علایق و سلایق مهران مدیری

به فیلم دیدن، موسیقی گوش دادن و کتاب خواندن علاقه دارد. از بین نویسندگان: مارکز، تولستوی و تورگنیف را دوست دارد. از بین شاعران به ترتیب: لورکا، شاملو، مارگوت بیکل حافظ را می پسندد و از بین بازیگران: رابرت دنیرو، ژرار دوپاردیو، آنتونی کوئین و مریل استریپ را به همه ترجیح می دهد. عصبانی که می شود پرخاش نمی کند، سوار ماشین شده و رانندگی می کند.

انتقادهای مهران مدیری

بیوگرافی مهران مدیری ناگفته هایی در مورد او | از پادویی کردن تا حضور در جبهه

برنامه هفت را حرفه ای نمی داند (همه با او موافقند). وقتی بازیگر است بعضی جاها از دست کارگردان ها حرص می خورد. فیلم های: جایزه بزرگ، ویلای من و نقطه چین را دوست ندارد. از بازی در فیلم توکیو بدون توقف پشیمان است. از اینکه راجع به شرق و خصوصا ادبیاتش اطلاعاتی وجود ندارد (حتی در اینترنت) اظهار تاسف می کند.

ممنوع الفعالیت بودن مهران مدیری

می گوید: در برنامه ساعت خوش استعدادهای خوبی جمع شده بودند، نمی دانم چه کسی دستور داد ممنوع الفعالیت شویم! همه عوامل حتی تصویربردارها ممنوع الکار شدند. او حتی اجازه نداشته وارد رادیو و صدا و سیما شود و یک روز که برای دیدار دوستانش می رود با خشونت او را بیرون می کنند. وضع مهران مدیری و دیگر بازیگران ساعت خوش در آن دوران اصلا خوب نبوده و بعضی از بازیگران کارگری می کرده اند.

نمی خواهد دورهمی را ادامه دهد، به نظر او دورهمی به اوج رسید و بهتر است همانجا تمام شود. سعی کرده در این برنامه چیزهای خوبی تبلیغ کند، دوست داشته محمدرضا شجریان مهمان برنامه اش باشد. برای دعوت علی دایی با او تماس می گیرند اما او جواب می دهد: دوست ندارد در برنامه های تلویزیونی حضور پیدا کند. 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.