کد خبر : 14891 / /
/

قاسم احمدی لاشکی ظهر امروز در مراسم معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: اثر اشتباهات افراد در آموزش و پرورش به گونه‌ای است که بر کل جامعه اثر می‌گذارد.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: اعتبارات طرح رتبه‌بندی فرهنگیان ۴۰ هزار میلیارد تومان بود که ۱۳ هزار میلیارد تومان دیگر به آن افزوده شد.

 قاسم احمدی لاشکی ظهر امروز در مراسم معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: اثر اشتباهات افراد در آموزش و پرورش به گونه‌ای است که بر کل جامعه اثر می‌گذارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هنوز تحول در نیروی انسانی انجام نگرفته و تمام توانمان را برای معلم نگذاشتیم گفت: از ابلاغ سند تحول بنیادین یک دهه گذشت اما تنها شاید سخنرانی‌ها بوده و نیروی انسانی تربیت نکردیم.

احمدی عملیاتی شدن سند تحول بنیادین را نیازمند در اولویت قرار دادن آموزش و کشور خواند و با بیان اینکه مهم‌ترین رکن آموزش معلم است افزود: اگر به انتظارات به حق معلمان اعم از اجرای طرح رتبه‌بندی پاسخ خوبی ندهیم به اهداف آموزشی نمی‌رسیم.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به موفقیت در حوزه توسعه منابع انسانی باید معلم درست، متخصص و کاردان تربیت کرده و دانشگاه فرهنگیان را در اولویت قرار دهیم؛ ایجاد تحول در برنامه‌های درسی یکی دیگر از ضروریات حوزه آموزش است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه محتوای کتب باید مطابق با نیاز جامعه بوده و متناسب با آن تغییر کند ابراز داشت: برای ماندگار شدن مباحث درسی، تدوین محتوای کتب درسی بر اساس معیارهای شهید سردار سلیمانی مهم است.

احمدی با اشاره به اینکه یکی دیگر از حوزه‌هایی که مورد غفلت واقع شده سنجش است که در دوران کرونا نیز وضع آن بدتر شد خاطرنشان کرد: برای طرح رتبه‌بندی معلمان دولت سیزدهم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۵ هزار میلیارد تومان  اختصاص داد.

وی با بیان اینکه مجلس نیز ۱۵ هزار میلیارد تومان به این عدد افزود و اعتبارات رتبه‌بندی به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید افزود: ۱۳ هزار میلیارد تومان دیگر به این طرح افزوده شد؛ داشتن پیوست آموزشی برای همه کارهای الزامی است و تحقق این امر را از همه مدیران عالی رتبه گیلان انتظار داریم.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.