کد خبر : 26292 / /
/

 

 

همه ما می‌دانیم که انواع مختلفی از پروفیل در بازار ایران وجود دارد که هر کدام هم برای کارایی خاصی استفاده می‌شوند. همین کارایی های خاص هم باعث شده تا قیمت‌های مختلفی را به خودشان بگیرند. برای همین بهتر است که قبل از بررسی مواردی به مانند قیمت پروفیل قوطی یا قیمت روز پروفیل، شما با انواع پروفیل قوطی که در ایران موجود است آشنا کنیم.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا اطلاعات کاملی درباره این پروفیل قوطی به شما ارائه دهیم؛ با ما همراه باشید.

 

پروفیل قوطی موجود در بازار ایران

همانطور که در بالا و در بخش مقدمه هم توضیح دادیم، بهتر است قبل از اینکه به سراغ مسائلی به مانند قیمت پروفیل قوطی برویم، ابتدا شما را با انواع پروفیل قوطی آشنا کنیم. چون همانطور که می‌دانید، هر پروفیلی می‌تواند بنا بر ویژگی‌هایی که دارد، کاربردهای متفاوتی داشته باشد و همین کاربردهای مختلف باعث می‌شود تا قیمت‌های متفاوتی را هم به خودشان بگیرند.

پس در مرحله اول بهتر است که با همه این پروفیل‌ها آشنا شوید؛ در ادامه این پروفیل‌ها را به شما معرفی می‌کنیم:

 

1.پروفیل چهارچوب

2.طول نامک کوتاه باشد

 پروفیل چهار چوب جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین پروفیل‌های قوطی در ایران به شمار می‌رود.

قیمت پروفیل چهارچوب به عواملی مختلفی بستگی دارد که از اصلی‌ترین و تاثیر گذارترین این موارد می‌توان به سایز پروفیل، ابعاد و وزن آنها اشاره کرد. همانطور که می‌دانید، در مقاطع فولادی همیشه وزن، رابطه مستقیم در قیمت دارند؛ به طوری که اگر وزن هر چه سنگین باشد، قیمت آن نیز بیشتر است.

از آنجایی که پروفیل چهارچوب فرانوسوی هم جزو محصولات فولادی به شمار می‌رود، بر روی قیمت چهارچوب فرانسوی نیز تاثیر گذار است.

 

2. پروفیل زد

2

پروفیل زد هم یکی دیگر از پرکاربردترین پروفیل‌های موجود در ایران و مخصوصا در شرکت تهران آهن به شمار می‌رود که تقاضاهای زیادی را در بین انواع پروفیل‌ها دارد.

اگر کمی در بازار آهن فعال باشید، می‌دانید که نام این محصولات آهنی، رابطه مستقیمی با شکل آن دارند که نام این پروفیل هم دقیقا به همین خاطر است. چون شکل ظاهری این پروفیل‌ها شبیه حرف زد (Z) است، آن را با همین اسم می‌شناسند.

البته از این پروفیل با اسم پریلن زد نیز شناخته می‌شود. از این پروفیل برای ساخت سقف لوله، پارکینگ، انبار، سالن ورزشی و ... استفاده می‌شود.

 

3. پروفیل آبرو

پروفیل آبرو در کنار پروفیل زد، دارای کارایی زیادی در سازه‌های ساختمانی به شمار می‌رود. همانطور که از اسم این پروفیل نیز مشخص است، از ان برای ساخت سقف در ساختمان‌ها استفاده می‌شود تا محلی برای خروج آب باشد.

این پروفیل باعث می‌شوند تا مراحل تخلیه آب در ساحتمان، به شکل راحت‌تر و سریع‌تر انجام شود؛ چون اگر آب‌ها در ساختمان‌ها بمانند، امکان نقوذ و رطوبت دیواره‌های ساختمان بالا می‌رود که درنتیجه باعث کاهش عمر ساختمان می‌شود.

 3

4. ستونی

پروفیل‌های قوطی ستونی همانطور که از اسم آنها هم مشخص است، در شکل و شمایل چهارگوش و تو خالی طراحی می‌شوند که البته سایزهای مختلفی هم از آنها وجود دارد. شاید سما اسم این نوع پروفیل قوطی را کم شنیده باشید، ولی باید بدانید که کاربردهای فوق العاده زیادی را در صنایع مختلف به مانند پزشکی، صنایع خودروسازی، حمل و نقل عمومی، لوازم آموزشی، لوازم خانگی، مصارف عمومی و ... دارند.

قیمت پروفیل قوطی ستونی هم به عوامل مختلفی به مانند اندازه، وزن، ابعاد و ... بستگی دارد.

پروفیل ۲در۲ چند کیلو است ؟

وزن پروفیل هم می‌تواند بر روی قیمت قیمت پروفیل قوطی، تاثیر مستقیم بگذارد. البته وزن پروفیل 2 در 2 را بسیار راحت می‌توان به دست آورد.

با پروفیل 2 در 2 درواقع شما می‌توانید طول و عرض محصول مدنظرتان را در فرمولی که مخصوص محاسبه وزن پروفیل است قرار بدهید. وقتی که این کار انجام شود، شما عملا می‌توانید بر اساس ضخامت ارائه شده، وزن پروفیل را به دست بیاورید.

حالا اینکه پروفیل کیلو چنده دیگر بستگی به موارد زیادی دارد. پیشنهاد می‌شود که اگر به دنبال قیمت پروفیل کیلویی هستید، با بخش فروش سایت تهران اهن تماس بگیرید.

 

قوطی چهل در چهل

قوطی چهل در چهل را می‌توان جزو پرکاربردترین و پرمصرف‌ترین مقاطع فولادی اسم برد. برای اینکه شما بتوانید به قیمت پروفیل قوطی 40 در 40 برسید، ابتدا با وزن این پروفیل را به دست بیاورید. اگر وزن این محصول را نداشته باشید، عملا نمی‌توانید که قیمت دقیق آن را به دست بیاورید.

 

قوطی چهار در چهار

برای به دست قیمت قوطی چهار در چهار هم باید دقیقا همان کاری را انجام دهید که در قوطی چهل در چهل انجام می‌دادید. یعنی اول شما باید به وزن این قوطی را به دست بیاورید و به سپس به سراغ سوالات دیگری به مانند پروفیل کیلو چنده یا قوطی پروفیل چند متره بروید.

 

 

پروفیل صنعتی چیست؟

درکل پروفیل‌ها به دو دسته پروفیل صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌شوند که هر کدام هم از آنها نیز کارایی‌های زیادی را در حوزه خودشان دارند. کاربردهای پروفیل‌های ساختمانی در مواردی به مانند ساخت خانه یا ساختمان استفاده می‌شود که از اسم آن هم می‌‌توان تشخیص داد.

ولی پروفیل‌های صنعتی در صنایعی به مانند خودرو سازی، ساخت سازه‌های فلزی، تابلوهای تبلیغاتی و ... انجام می‌شود که بنا به پیشرفت این صنایع، استفاده از پروفیل‌های صنعتی هم بیشتر می‌شود.

البته این پروفیل‌ها را معمولا با نام‌های دیگری به مانند پروفیل سنگین هم می‌شناسند.

 

بررسی قیمت روز پروفیل

بازار آهن درواقع به گونه‌ای است، که اصلا نمی‌توان هیچ قیمتی دقیقی را چه به عنوان قیمت روز پروفیل و یا هر محصول فولادی دیگر اعلام کرد. برای همین بهترین پیشنهاد برای استعلام قیمت پروفیل قوطی، این است که به یکی از معتبرترین شرکت‌ها که در این زمینه فعالیت می‌کند تماس بگیرید و سپس اقدام به استعلام قیمت کنید.

اگر شما قصد استعلام قیمت روز پروفیل را داشتید، می‌توانید به بخش شرکت تهران آهن تماس بگیرید.

 

 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.