کد خبر : 16621 / /
/

آیا باید به گوشی‌های شیائومی اعتماد کنیم؟

این روزها، با بالارفتن بی‌سابقه قیمت گوشی‌های هوشمند، بازار گوشی‌های هوشمند چینی رونق خوبی پیدا کرده‌اند. اما آیا باید به قیمت پایین و امکانات بالای این گوشی‌ها اعتماد کنیم؟ اگر قصد خرید گوشی هوشمند دارید بد نیست نگاهی به این مقاله داشته باشید.

اگر یادتان باشد، پارسال همین روزها بود که بازار گوشی‌های هوشمند و کالای تکنولوژیک، افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای را تجربه کردند. افزایش نرخ دلار، اجرای طرح رجیستری گوشی‌های تلفن همراه و هم‌چنین عدم عرضه موبایل توسط فروشندگان، همگی جزو عواملی بودند که به افزایش قیمت این کالای تکنولوژیک دامن زدند. از دلایل افزایش قیمت عجیب و غریب گوشی‌های همراه که بگذریم؛ از همان روزها بود که خرید گوشی‌های رده‌بالای هوشمند، برای بسیاری از کاربران تبدیل به یک آرزوی دور و دراز شد.

برای تعمیر گوشی شیائومی کلیک کنید 

تعمیرو تعویض ال‌سی‌دی‌ گوشی‌های شیائومی

خب، همانطور که می‌دانید ال‌سی‌دی‌ها بخش حساس و حیاتی در گوشی‌های شیائومی و به‌طور کلی گوشی‌های هوشمند هستند و بیشتر از دیگر بخش‌ها در معرض آسیب قرار دارند.همچنین قیمت بالای این قطعه، حساسیت تعویض آن را دوچندان می‌کند.

ال‌سی‌دی‌ گوشی‌های شیائومی نیز مانند دیگر گوشی‌های هوشمند از سه بخش گلس،تاچ وال‌سی‌دی تشکیل شده؛

که درصورت بروز خلل در هر یک از این بخش‌ها، علائم متفاوتی به‌دنبال خواهد داشت.

 

نشانه‌های خرابی در ال‌سی‌دی شیائومی چگونه است؟

بسیاری از کاربران پس از آسیب‌ رسیدن نمایشگر تلفن‌همراه‌شان، نمیدانند دقیقا آسیب به کدام بخش از ال‌سی‌دی وارد شده؛ این عدم آگاهی کاربران، امکان سواستفاده را بالا می‌برد.

در صورتی که تشخیص این موضوع چندان هم کار دشواری نیست و در همه موارد به تخصص و تجربه نیاز ندارد.

همان‌طور که پیش تر بیان کردیم ال‌سی‌دی‌ها از 3بخش تشکیل شده‌اند؛گلس‌ها بخش ابتدایی نمایشگر را تشکیل می‌دهند.درواقع گلس‌ها یک لایه محافظ شیشه‌ای نازک هستند که برروی تاچ و ال‌سی‌دی قرار می‌گیرند.

درصورت بروز هر حادثه‌ای،اگر آثار شکستگی در نمایشگر تلفن همراه شما رویت می‌شد اما ال‌سی‌دی قادر به پخش محتوا بود و تاچ بدون هیچ مشکلی، مانند سابق عمل می‌کرد.خوشبختانه تنها گلس دستگاه آسیب‌دیده و با صرف هزینه نسبتا پایین‌تر قابل تعویض است.

اما در شرایطی که در صفحه‌نمایشگر نشانه‌هایی نظیر:خطوط و لکه‌های رنگی، پرش تصویر،سیاه‌شدن صفحه،یا درمواردی عمل نکردن یا جاافتادن تاچ در برخی نقاط مواجه شدید؛ متاسفانه ال‌سی‌دی شما آسیب دیده و نیاز به تعویض دارد. 

برای تعمیر گوشی هواوی کلیک کنید 

فناوری‌های پیشرفته

همانطور که قبلا هم اشاره کردم، گوشی‌های شیائومی تکنولوژی‌هایی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد که در برندهای دیگر، با قیمت‌های بسیار بالاتر آن‌ها را خواهید دید. شیائومی، در هر مدل، کاربرانش را شگفت‌زده می‌کند. تکنولوژی شارژ سریع کوآلکام، پردازنده‌های فوق سریع، صفحه نمایش AMOLED، حسگر اثر انگشت و فیس‌لاک، نمونه‌هایی از فناوری‌های به‌کار رفته در این تولیدات این برند هستند. هم‌چنین، به ادعای بسیاری از منتقدین، دوربین گوشی‌های شیائومی کیفیت بسیار بالایی دارند.

5

این مساله به خوبی در گوشی‌های پرچم‌دار شیائومی قابل مشاهده‌ است. وجود دو دوربین با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی در دوربین اصلی، به شما این امکان را می‌دهد تا تجربه متفاوتی را در عکاسی تجربه کنید. هم‌چنین دوربین‌های این گوشی، برای عکاسی در نور کم هم ایده‌آل هستند.

دلایل خرابی دوربین گوشی‌های شیائومی

1.شکستگی لنز دوربین‌ها

2.واردشدن ضربه وفشار مستقیم به دوربین

  1. سقوط دستگاه از ارتفاع

در مواردی نیز اختلال درمدارهای مرتبط که منجر به ازکارافتادگی دوربین می‌شوند؛در نتیجه تعمیر و یا تعویض این قطعه نیاز به بررسی  وعیب‌یابی دقیق دارد.

علت محبوبیت و فراگیر شدن استفاده از برندهای چینی در بازار محصولات الکترونیک، قابل درک است. با اوضاع نامناسب اقتصادی این روزها، اکثریت ما در خریدهای خودمان، با محدودیت بودجه مواجهیم و طبیعی است که ترکیب قیمت پایین و امکانات عالی، ما را برای خرید محصولی ترغیب کند. از طرفی، هیچ محصولی، مطلقا خوب و یا مطلقا بدنیست. این اولویت‌ها و نیازهای ماست که تا حد زیادی به محصولات مختلف اعتبار می‌بخشد یا آنها را از ارزش ساقط می‌کند.

 

اگر از آن دسته از کاربران گوشی‌های همراه هستید که ماکسیمم استفاده از گوشی برایتان ۲سال یا کمتر است، احتمالا انتخاب برند شیائومی برایتان منطقی و معقول به‌نظر برسد. گوشی‌های شیائومی برای استفاده‌های نسبتا کوتاه مدت، گزینه عالی و خوبی هستند.

برای تعمیر گوشی دل کلیک کنید 

رایج‌ترین مشکلات گوشی‌های هواوی و نحوه‌ی برطرف کردن آنها

به طور کلی هرچیزی که ساخته دست انسان باشد با مشکل روبرو می‌شود. در دنیای گوش‌های موبایل نیز هر سری گوشی موبایلی که توسط شرکت‌های تولید کننده به بازار عرضه می‌شود با مشکلات ریز و درشتی روبرو هستند. بدون شک آگاهی و اشراف کاربران به این مشکلات در برخی اوقات می‌تواند از بروز آن جلوگیری کند یا به کاربران این امکان را می‌دهد تا در خرید خود دقت بیشتری خرج دهند. امروز سعی می‌کنیم به سراغ یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان گوشی‌های موبایل یعنی شرکت هواوی برویم و رایج‌ترین مشکلات گوشی هواوی را بررسی کنیم.

تعمیرات موبایل هوآوی: سخت یا آسان؟

شرکت چینی هوآوی طی چند سال اخیر توانست پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته باشد و به یکی از بزرگ‌ترین برندهای تولید و عرضه کننده گوشی در دنیا تبدیل گردد. گوشی‌های هوآوی هم اکنون در بازار کشورمان هم به صورت گسترده عرضه شده‌اند و افراد زیادی از آن‌ها استفاده می‌کنند. این امر سبب شده تا هوآوی به یکی از گوشی‌هایی تبدیل شود که تقریباً در طول روز به اندازه گوشی‌های سامسونگ درخواست تعمیر داشته باشد. اما آیا تعمیرات موبایل هوآوی آسان است؟

سخت بودن یا راحت بودن تعمیرات موبایل هوآوی دقیقاً به مدل گوشی که قرار است تعمیر شود ارتباط دارد، اما در مجموع باید بگوییم که برای تعمیر کردن گوشی‌های هوآوی پروسه نسبتاً سختی پیش رویتان قرار می‌گیرد. علیرغم تصور اغلب افراد و کاربران، هوآوی در طراحی بطن گوشی‌هایش از ظرافت خاصی استفاده می‌کند و این ظرافت‌ها منجر به کاهش تعمیرپذیری دستگاه یا بهتر بگوییم سخت شدن پروسه تعمیرات موبایل هوآوی می‌شود. بنابراین تصور نکنید که چون هوآوی یک شرکت چینی است، گوشی‌هایش به راحتی قابل تعمیر خواهند بود!

علت باز نشدن یا از کار افتادن دوربین گوشی هواوی

دوربین‌ها یکی از ضروری‌ترین فاکتورها در گوشی‌های هوشمند هستند. در حقیقت بیشتر مردم حین خریدن گوشی به مشخصات دوربین آن توجه دارند و یکی از فاکتورهای اصلی آن‌ها برای خرید گوشی همراه است. هر چه دوربین یک گوشی مگاپیکسل و آپشن‌های قابل تنظیم بیشتری داشته باشد، آن دوربین بهتر است. ولی مشکلات مربوط به دوربین گوشی‌های هوآوی جزء پر تکرارترین جستجوهای مردم در اینترنت بوده است و نشان می‌دهد این موضوع تا چه حد اهمیت دارد. البته در بیشتر مواقع مشکل‌های اینچنینی از گوشی موبایل نیست و مشکل از خطاهای انسانی است.

اگر نمی‌توانید با دوربین گوشی‌تان عکس بگیرید یا اگر با هر بار باز کردن آن هنگ می‌کند و متوقف می‌شود، احتمالاً ظرفیت حافظه‌ی گوشی‌تان با عکس‌های زیاد پر شده است و جای خالی در آن وجود ندارد. زمانی که این اتفاق رخ داد باید یکی از این دو کار را بکنید: عکس‌ها و فایل‌های دیگر را از حافظه‌ی گوشی پاک کنید یا عکس‌های جدیدتان را در مموری کارت گوشی ذخیره کنید. برای این کار کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:

  • دوربین را باز کنید و وارد تنظیمات آن شوید.
  • در لیست کشویی بالای صفحه گزینه‌ی Others را بزنید، سپس به قسمت Preferred save location بروید.
  • گزینه‌ی SD Card را بزنید، سپس به صفحه‌ی Home گوشی باز گردید. اگر لازم باشد می‌توانید گوشی‌تان را ریبوت کنید. برای این کار کافیست گوشی‌تان را خاموش کنید، باتری آن را در بیاورید و مجدداً سر جایش بگذارید، سپس گوشی را ریستارت کنید.

خاموش شدن بی دلیل گوشی

گاهی مشاهده می‌شود گوشی بدون هیچ دلیل خاصی، بدون اینکه ضربه خورده باشد یا رطوبت به آن نفوذ کرده باشد حین کار خاموش می‌شود. اگر این مشکل برای گوشی شما پیش آمد، احتمال خرابی هارد بسیار بالاست. به صورت قطعی نمی‌توان علت را خرابی هارد دانست چرا که ممکن است گوشی مدت‌ها قبل ضربه یا آب خورده باشد اما الان مشکل را بروز دهد و دچار خاموشی بی دلیل شود.

مشکل بلوتوث گوشی هواوی

گوشی‌های اندرویدی بر خلاف محصولات اپل دارای قابلیت دریافت و فرستادن فایل‌ها با استفاده از بلوتوث هستند. از این قابلیت برای اتصال گوشی هواوی به اسپیکر، هدست یا ماشین نیز استفاده می‌شود. قبل از انجام همه‌ی این کارها باید ابتدا مطمئن شوید مراحل زیر را انجام داده‌اید:

  • در یک فاصله‌ی نزدیک بین گوشی و وسیله‌ای که می‌خواهید به آن وصل شوید قرار بگیرید. این فاصله معمولاً نباید بیشتر از 10 متر باشد.
  • بلوتوث وسیله‌ای که می‌خواهید به آن وصل شوید را چک کنید و مطمئن شوید روشن است.
  • بلوتوث گوشی خود را روشن کنید و قابلیت پیدا بودن آن برای گوشی‌های دیگر را فعال کنید. برای این کار وارد تنظیمات بلوتوث شوید، سپس گزینه‌ی All را روی گوشی‌تان بزنید. نشانگر بغل گزینه‌ی Bluetooth را بزنید، سپس روی نام گوشی هوآوی خود بزنید تا قابل رویت بودن بلوتوث آن برای گوشی‌های دیگر روشن شود.

هارد گوشی (EMMC) چیست؟

گوشی‌های هوشمند هم سیستمی مشابه کامپیوترها دارند. بدین معنی که برای فعالیت به سه بخش مهم یعنی پردازنده، حافظه‌ی فلش جهت ذخیره سازی اطلاعات و رم نیاز دارند.

بخش دوم یعنی حافظه‌ی فلش همان هارد گوشی است که سیستم عامل و برنامه‌های کاربردی روی آن نصب می‌شود. حافظه‌ی فلش گوشی‌های موبایل مانند حافظه‌ی فلش مموری از نوع SSD می‌باشد. پردازنده یا CPU وظیفه‌ی پردازش اطلاعات را بعهده دارد و رم گوشی هم مانند رم کامپیوتر بعنوان حافظه‌ی کوتاه عمل می‌کند و در صورت داشتن فضای بیشتر منجر به بالارفتن سرعت اجرای برنامه‌های گوشی می‌شود.

با توجه به نقش هارد گوشی بعنوان حافظه‌ی بلند مدت در نصب سیستم عامل و برنامه‌های کاربردی، هرگونه مشکل و خرابی هارد منجر به اختلال شدید در عملکرد گوشی می‌شودو از جمله مهمترین اختلالات خاموش شدن گوشی موبایل یا بالانیامدن سیستم عامل آن است.

علاوه بر خرابی، سوختن هارد گوشی هم منجر به خاموش شدن گوشی موبایل می‌شود. بدین ترتیب پس از بررسی و مشخص شدن ایراد نسبت به تعویض هارد اقدام شده و مجدداً گوشی راه‌اندازی می‌شود.

 

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.