کد خبر : 9660 / /
/

ر نگوییم همیشه دست کم اغلب چهره او را یا در تلویزیون، یا در صفحات مجازی و یا در صفحات کاغذی روزنامه‌ها می‌دیدیم، اما درحال حاضر مدتی است که از او کم‌تر خبری می‌شنویم یا بهتر بگوییم که اصلا خبری نمی‌شنویم.

 

اگر نگوییم همیشه، دست کم اغلب چهره او را یا در تلویزیون، یا در صفحات مجازی و یا در صفحات کاغذی روزنامه‌ها می‌دیدیم.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های سیاسی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر نگوییم همیشه دست کم اغلب چهره او را یا در تلویزیون، یا در صفحات مجازی و یا در صفحات کاغذی روزنامه‌ها می‌دیدیم، اما درحال حاضر مدتی است که از او کم‌تر خبری می‌شنویم یا بهتر بگوییم که اصلا خبری نمی‌شنویم. موضوعی که باعث شد تا کمی دل نگرانش شویم و به این فکر بیفتیم که او کجاست و چه می‌کند؟

این چهره مطرح که از او دم زدیم کسی نیست جز حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور ادوار یازدهم و دوازدهم کشورمان، مردی که حالا مدتی است از او کم‌تر می‌شنویم که این کمرنگ بودن تا جایی پیش رفته که بازار شایعات مختلف را داغ داغ کرده است. از استراحت مطلقش گرفته تا عزم مجلس برای گرفتن پاسخ از او.

ما هم که دل نگران رئیس جمهور سابق کشورمان شدیم سعی کردیم تا در این گزارش به این پرسش که او کجاست و پاسخ این سوال بپردازیم.

رسمی که درباره حسن روحانی اجرا نشد

هنوز هشت سال ریاست جمهوری مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی به پایان نرسیده بود که حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در اسفند ماه ۱۳۷۵ با حکم جدیدی، وی را به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزیدند.

صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت احمدی نژاد هم درباره حضور رئیس دولت اصلاحات در مجمع هم بیان کرده بود که وقتی دوره ریاست جمهوری رئیس دولت اصلاحات به پایان رسید، آقا به او می‌گویند که من بنا دارم شما را به عنوان عضو مجمع تشخیص منصوب کنم. خاتمی خودش می‌گوید «به من اجازه دهید من آنجا نباشم، یک کار شخصی دارم، آن کارم را دنبال کنم شاید بهتر باشد». ایشان هم پذیرفتند.

در سال ۹۲ هم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با صدور حکمی محمود احمدی‌نژاد را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کردند.

مهدی آیتی فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم با تاکید بر این مهم گفته که آقای حسن روحانی مثل دیگر دولتمردان بعد از خروج از قدرت قطع به یقین در مجمع تشخیص مصلحت نظام عضویت خواهد داشت. اما وی به دلیل عملکردی که در این سال‌ها داشته، بین جریان اصلاحات و جریان اصولگرایی جایگاه و پایگاهی ندارد؛ به عبارت دیگر روحانی را نه اصلاح‌طلبان قبول دارند و نه اصولگرایان!

با این حال اما شاهدیم که تاکنون هرگز دعوتی برای حضور حسن روحانی در مجمع تشخیص صورت نگرفته است.

آیا روحانی دبیرکل خواهد شد؟

محمدصادق جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی معتقد است که روحانی یک شخصیت سیاسی جا افتاده است که می‌تواند اقدامات مدنی موثری را انجام دهد، از جمله  اقدامات مهمی که می‌تواند انجام دهد تشکیل یک دولت در سایه و یا یک حزب قدرتمند است و حداقل تیم همراه خود را به حزب دعوت کند و حزب به نقد گذشته و شرایط حال و آینده بپردازد و موسسه فکری و علمی قدرتمندی را به عنوان حزب تشکیل دهد و در مناسبات جهانی فعال باشد.

موضوعی که احمد شریف هم به آن اشاره کرده و گفته که بهتر است مانند سایر کشور‌ها ضمن حفظ شان این افراد اقدام به تاسیس پژوهشکده می‌کنند و به عنوان یک منبع مشاوره برای افراد بعدی  قرار می‌گیرد؛ معتقدم که این روند باید برای همه روسای جمهور شکل گرفته و از تجربیات این افراد استفاده شود.

سیدمحمد صدر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در توصیه‌ای خطاب به حسن روحانی می‌گوید که  یا حزبی قدرتمند تشکیل دهد یا در چارچوب حزب اعتدال و توسعه به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی بپردازد و در انتخابات‌های آینده کشور موثر واقع شود.

حسن روحانی

اما همه اینها در حالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم بیکار ننشسته‌اند و در صددند تا روحانی را نسبت به برخی از اقدامات انجام داده و نداده خود پاسخگو کنند.

با توجه به این که حسن روحانی در آخرین شب ریاست‌جمهوری خود در تلویزیون اعلام کرد که به کارهای علمی و فرهنگی بازخواهد گشت بنابراین احتمال دبیرکل شدن او چندان هم دور از ذهن به نظر نمی‌رسد.

 ما تمام تخلفات و اشکالاتی را که در کار دولت سابق وجود داشت، برای ملت روشن خواهیم کرد و پرونده‌ای از ترک فعل‌های دولت روحانی تشکیل می‌دهیم.  این صحبت سید مصطفی  میرسلیم عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در این باره بوده است.

حسن روحانی

حجت‌الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر هم فرد دیگری بود که با اعلام خبر ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به ترک فعل مسئولان، تصریح کرده که تاکنون دو پرونده درباره مداخلات دولت سابق و شخص حسن روحانی در بورس و ارز در این کمیسیون بررسی و به قوه قضائیه ارسال شده است.

 حجت‌الاسلام و المسلمین حسن شجاعی نیز در گفت‌وگویی گفته است که متأسفانه برخی از مسئولان در زمان مسئولیت خود خسارت‌های زیادی را به کشور می‌زنند و بعد از پایان کارشان هم در حاشیه‌ای امن قرار می‌گیرند. ما عملکرد مسئولان دولت تدبیر و امید را زیر ذره‌بین قرار دادیم تا با کسانی که تخلف و ترک فعل داشتند، برخورد جدی شود.

علی صوفی وزیر دولت اصلاحات با اشاره به انزوای سیاسی حسن روحانی اظهار کرده که جریان اصلاح طلب از عملکرد او راضی نیست و از او ضربه هم خورده‌اند و طبعا جایی در میان اصلاح طلبان نخواهد داشت که طرف مشورت واقع شود و یا در جلساتی که معمولا در سطح سران اصلاحات برگزار می‌شود جایگاهی نخواهد شد.

البته کامبیز مهدی‌زاده داماد حسن روحانی درباره وضعیت پدر زنش گفته است که او در آخرین مصاحبه هم گفته بود که به کارهای علمی و فرهنگی خواهد پرداخت و هم‌اکنون هم مشغول کارهای علمی است.

دنیای شیرین روحانی بیرون از پاستور

با تمام این تفاسیر در پایان باید گفت به نظر می‌رسد این روزها  بیرون از دنیای سیاست چندان هم به حسن روحانی بد نمی‌گذرد، چرا که چهارشنبه نزدیک ساعت هشت صبح بود که چند خودروی مشکی وارد مجموعه آزادی شده و چندین مرد شیک‌پوش از خودروها پیاده شدند و بخشی از مجموعه را که ویژه پیاده‌روی بود را قرق کردند، بعد از چند دقیقه شاهد حضور حسن روحانی با گرم‌کن ورزشی بودند.

حسن روحانی

حال باید دید که در نهایت بخت و اقبال برای حسن روحانی چه سرنوشتی را رقم خواهد زد.

الخیر فی ما وقع...

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.