کد خبر : 21486 / /
/

قیمت خودرو صفر داخلی روز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

قیمت پراید روند کاهش گرفت. قیمت پراید دچار رکود است. قیمت پراید به نتیجه مذاکرات گره خورده است. قیمت پراید تحت تأثیر اخبار واردات خودرو قرار دارد. قیمت پراید افت کرده است

 بازار خودرو، یک بازار دلاری است. هنگامی که قیمت دلار افزایش پیدا کند، حاشیه سود در بازار خودرو افزایش پیدا کرده و قیمت‌ها افزایشی می‌شود. 

قیمت خودرو صفر داخلی روز دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:

قیمت پراید

پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۷۹ میلیون تومان عرضه می‌شود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز با قیمت ۴۰۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو ۲۰۷ اتومات هم اکنون در قیمت ۵۸۷ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت پراید و قیمت خودروهای پرطرفدار

تیبا هاچ‌بک‌ پلاس هم‌اکنون در محدوده ۲۱۰ میلیون تومان قیمت دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ در قیمت ۲۹۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد. ۲۰۶ تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ ۳۵۵ میلیون تومان پیش رفت.

تارا اتوماتیک هم امروز با دو میلیون تومان افزایش نسبت به دیروز، در قیمت ۵۸۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت پراید | پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: به دلیل اینکه بازار خودرو، یک بازار دلاری است و واسطه‌گر حرف اول را در معاملات می‌زند، هنگامی که قیمت دلار افزایش پیدا کند، حاشیه سود در بازار خودرو افزایش پیدا کرده و در نتیجه، قیمت‌ها افزایشی می‌شود.

او افزود: اما شرایط بازارهای کشور در هفته‌های اخیر مثبت بوده و احتمال به نتیجه رسیدن در مذاکرات وجود دارد. در صورت توافق نیز، نرخ دلار کاهش چندانی نخواهد داشت. اما بازار از این کاهش تاثیر می‌پذیرد و با ریزش قیمتی ۱۰ الی ۱۵ درصد همراه خواهد شد.

چندی پیش نیز، فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: قیمت خودرو در روزهای گذشته در حال نوسان بود و همچنان نیز ثباتی در بازار مشاهده نمی‌شود. قیمت‌ها در این روزها به هر اخباری که منتشر می‌شود، واکنش نشان می‌دهند. به نظر می‌رسد بازار خودرو در روزهای آینده نیز به همین روند نوسانی خود ادامه دهد.

قیمت پراید | این مدل پژو ۴۷ میلیون ارزان شد

بیش از ۵ ماه است که واسطه‌ها و دلالان نمی‌توانند مانند گذشته در بازار خودرو نقش‌آفرین باشند. البته دلالان و واسطه‌ها اسم ثبات و حتی کاهش قیمت خودروها در بازار را رکود گذاشتند و شرایط را به‌گونه‌ای به تصویر می‌کشند که گویا در بازار خودرو هیچ خریدی انجام نمی‌شود و تمام نمایشگاه‌ها در آستانه تعطیلی هستند.

اما گشتی در بازار خودرو ۳ نکته را نشان داد، یک آنکه بازار خودرو خیلی هم وارد فاز رکود نشده است، خرید و فروش وجود دارد اما مانند سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ که عطش خرید خودرو با هدف کسب سود وجود داشت، رنگ باخته است و تقریباً هر فردی که نیاز به خودرو یا تعویض خودرو دارد، وارد این بازار می‌شود؛ همان اتفاقی که در قبل از سال ۹۷ (قبل از تحریم صنعت خودرو) همه شاهد آن بودند.

دومین نکته آنکه خبرهای مثبت از صنعت خودرو چون معرفی محصولات جدید و واردات خودرو باعث شده که مردم و فعالان بازار به این حوزه امیدوار شوند، لذا این روزها شاهد تولد قارچ‌گونه نمایشگاه‌های خودرو هستیم. بر این اساس اگر بازار خودرو رکود شدیدی داشت آیا فردی حاضر می‌شد برای ایجاد نمایشگاه خودرو هزینه کند؟

 رونمایی از خودرو M۴۴ محصول مشترک سایپا و سیتروئن

سومین نکته اینکه در دولت سیزدهم فروش خودرو حتی با مدل قرعه‌کشی که قرار است بزودی برای تمام خودروها حذف شود، ساماندهی پیدا کرده است و مردم با شانس بیشتری می‌توانند ثبت‌نام کنند و همچنین از آنجا که مردم متوجه شدند این بازار دیگر مانند سال‌های گذشته سودده نیست برای خرید خودرو با هدف فروش و کسب سود عطش ندارند. اکنون خیلی از خریداران خودرو منتظر خودروهای وارداتی هستند که می‌گویند سری اول آن نیمه دوم سال‌جاری وارد بازار می‌شود.

مجموع این اقدامات سبب شده که حداقل طی ۴ ماه اخیر قیمت خودرو در بازار از ۱۰ میلیون تا ۵۱ میلیون تومان کاهش پیدا کند. همچنین بررسی روند قیمت انواع خودروهای پرتیراژ در طول حدوداً یک ماه اخیر در بازار نشان می‌دهد، قیمت اکثر خودروها به طور متوسط ۴ تا ۶ میلیون تومان کاهش داشته‌ است؛ البته کاهش یک میلیون تومانی دنا معمولی و حتی ۴۷ میلیون تومانی پژو ۲۰۷ اتوماتیک هم دیده می‌شود.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.