تاریخ واریز مرحله سوم واریز یارانه معیشتی | چالش جدی یارانه معیشتی و دهک بندی جدید خانوارها
مرحله دوم یارانه کمک معیشتی تکمیلی پس از درخواست بازبینی سرپرستان به دهک بندی و قطع یارانه خود در اردیبهشت ۱۴۰۱ در دهک ۱۰ به حساب سرپرستان خانوار مشمول واریز شد.
واریز یارانه معیشتی تا آماده شدن کالابرگ ادامه دارد. یارانه معیشتی قدیم که دهم ماه واریز میشد متوقف شده است. واریز یارانه معیشتی جدید همچنان ادامه دارد. یارانه معیشتی جدید از ماه گذشته پرداخت شد. مبلغ یارانه معیشتی جدید 300 الی 400 هزار تومان است.
واریز مرحله دوم یارانه معیشتی
مرحله دوم یارانه تکمیلی کمک معیشتی به حساب سرپرستان متقاضی بازبینی به دهک بندی و قطع یارانه اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ واریز شد
مرحله دوم یارانه کمک معیشتی تکمیلی پس از درخواست بازبینی سرپرستان به دهک بندی و قطع یارانه خود در اردیبهشت ۱۴۰۱ در دهک ۱۰ به حساب سرپرستان خانوار مشمول واریز شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی سازمان هدفمندسازی یارانه ها، مرحله دوم یارانه تکمیلی کمک معیشتی سرپرستان متقاضی بازبینی و تجدید نظر به دهک بندی و قطع یارانه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ واریز شد.
این مرحله از پرداخت در ادامه ارائه درخواست بازبینی سرپرستان خانواری که به دهک بندی و قطع یارانه در مرحله ۱۳۵ از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده بود، واریز شد.
براین اساس، کمک معیشتی تکمیلی مرحله ۱۳۵ به حساب خانواری که تا قبل از اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله بنا به اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک دهم قرار گرفته بودند و متقاضی تجدیدنظر و بازبینی در دهکبندی اعلام شده آن وزارت خانه، واریز شده است.
این مبلغ واریزی به حساب سرپرستان تا بررسی های انجام شده و تایید توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسدود و غیر قابل برداشت خواهد بود.
همچنین برحسب اطلاع رسانی های قبلی صورت گرفته، اقساط تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ میلیون ریالی کرونا از سرپرستان خانواری که این تسهیلات را دریافت کرده اند، کسر گردیده است.
مجدا یادآوری می گردد معترضین به دهک بندی اعلام شده و یا قطع یارانه اردیبهشت ماه 1401 کماکان لازم است از طریق آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir و یا تلفن گویای 09200006369 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتراض خود را ثبت و پیگیری نمایند.
یادآور می شود، پیش تر مرحله اول تکمیلی یارانه کمک معیشتی مرحله ۱۳۵ به حساب سرپرستانی که متقاضی بازبینی و تجدید نظر به ده قطع یارانه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بودند
برای استفاده از طرح دارویار باید بیمه باشید
ایسنا نوشت: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یارانه دارو به هیچ عنوان حذف نمیشود، گفت: الان یارانه دارو از طریق شرکتهای بیمه گذار در اختیار بیماران قرار می گیرد؛ به هیچ عنوان ارز دارو حدف نمی شود و نه قانونگذار و نه دولت چنین سیاستی را ندارند و نخواهند داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یارانه دارو به هیچ عنوان حذف نمیشود، گفت: الان یارانه دارو از طریق شرکتهای بیمه گذار در اختیار بیماران قرار می گیرد؛ به هیچ عنوان ارز دارو حدف نمی شود و نه قانونگذار و نه دولت چنین سیاستی را ندارند و نخواهند داشت.
محمدباقر قالیباف در جلسه امروز سهشنبه مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت مجلس درباره بررسی عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نحوه اجرای «طرح دارویاری» پس از طرح اظهارات تعدادی از اعضای کمیسیون بهداشت و همچنین وزیر بهداشت طی سخنانی با تاکید بر اینکه موضوع دارو موضوعی اساسی در کشور است، گفت: متاسفانه در حوزه دارو و یارانه ها یک غلط مصطلحی مطرح و همه جا گفته میشود که «حذف ارز ترجیحی»؛ درحالی که این غلط ترین حرف ممکن است که مطرح میشود.
وی تاکید کرد: در خصوص دارو و یارانه ها به هیچ عنوان ارزی که پرداخت میشده، حذف نمی شود و در حقیقت اتفاقی که افتاده این است که یارانه ها به طور مستقیم به خود افراد داده میشود. بنابراین الان یارانه دارو از طریق شرکتهای بیمه گذار در اختیار بیماران قرار می گیرد. به هیچ عنوان ارز دارو حدف نمی شود و نه قانونگذار و نه دولت چنین سیاستی را ندارند و نخواهند داشت.
رئیس مجلس با بیان اینکه ضمانت اجرای طرح دارویاری منوط به هوشمند سازی است، خاطرنشان کرد: اگر هوشمندسازی در اجرای طرح دارویاری رخ ندهد مطمئناً در آنجا هم مردم اذیت میشوند و هم افرادی که فاسد بودند و در ارزهای دارو منفعت میبردند، مجدداً در اینجا به صورت ریالی منفعت خواهند برد.
قالیباف با تاکید بر لزوم تکمیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان گفت: اهمیت پرونده الکترونیک سلامت ایران به اندازه اجرای طرح دارویاری مهم است و ما در مجلس پیگیر این موضوع خواهیم بود.
اطلاعات دهک بندی خانواده ها به روز رسانی شده ؟
اعتمادآنلاین نوشت : سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام کرده اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان مربوط به ۹ سال قبل بوده و حذف یارانهها بر اساس این اطلاعات صورت گرفته است. احمد میدری، مسئول این پایگاه در دولت حسن روحانی، اما نظر دیگری دارد و بر بهروزرسانی مستمر اطلاعات این پایگاه تاکید میکند.
محمدهادی زاهدی وفا، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام کرده اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان مربوط به ۹ سال قبل بوده و حذف یارانهها بر اساس این اطلاعات صورت گرفته است. احمد میدری، مسئول این پایگاه در دولت حسن روحانی، اما نظر دیگری دارد و بر بهروزرسانی مستمر اطلاعات این پایگاه تاکید میکند.
احمد میدری در گفتوگو با اعتمادآنلاین درباره ادعای سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: من هم این خبر را دیدم، اما فکر کنم مساله بهروزرسانی اطلاعات این پایگاه به درستی منعکس نشده، چرا که اطلاعات پایگاه رفاه به صورت مستمر بروزرسانی شده و برخی از این اطلاعات روزانه، برخی ماهانه و همه اقلام آن حداکثر هر شش ماه یک بار بهروز میشود.
او در ادامه تاکید کرد: در سال ۱۳۹۸ به بیش از پنج میلیون معترض حذف یارانه شناسنامه اقتصادی آنها نشان داده شد و هیچکس مدعی نشد این اطلاعات مانند وضعیت شغلی، خودرو، مسافرت یا حسابهای بانکی قدیمی است، بلکه حداکثر میگفتند با این وضعیت ما جز سه دهک بالا نیستیم.
ساختار خانواده کسانی که در سال ۱۳۹۳ ثبتنام کردند ماهانه بهروزرسانی میشود
ثبتنام جدید یارانه شامل کسانی است که در سال ۱۳۹۳ ثبتنام نکردهاند/ بهروزرسانی همه اطلاعات پایگاههای رفاه حداکثر هر ۶ ماه یک بار انجام میشود
میدری در اثبات گفته خود مبنی بر بهروزرسانی مستمر اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان گفت: بهروز بودن اطلاعات پایگاه رفاه نه تنها توسط معترضین یارانهها بلکه توسط سازمان بازرسی قوه قضاییه و سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات مورد بررسی قرار گرفته و نمایندگان مجلس نیز بارها مراجعه کردند و با گرفتن نمونههای مختلف صحت اطلاعات را مورد بررسی قرار دادند.
مسئول پایگاه رفاه ایرانیان در دولت دوازدهم در پاسخ به این سوال که «چرا گفته شده است به زودی ثبتنام شروع و اطلاعات بهروز میشود؟» نیز گفت: احتمالاً منظور ثبتنام کسانی است که در سال ۱۳۹۳ ثبتنام نکردند.
او ادامه داد: ساختار خانواده کسانی که در سال ۱۳۹۳ ثبتنام کردند ماهانه بهروزرسانی میشود؛ بدین معنا که در هر ماه بیش از یکصد هزار نفر در ایران متولد میشوند، حدود ۳۰ هزار نفر فوت می کنند و حدود ۵۰ هزار ازدواج و طلاق صورت میگیرد و تمام این اطلاعات در مورد ساختار خانواده به پایگاه رفاه ایرانیان با تاخیر یک تا سه ماه منتقل میشود.
میدری خاطرنشان کرد: احتمالاً ثبتنام جدید برای کسانی است که در سال ۱۳۹۳ به هر علتی ثبتنام نکردند و حالا خواهان یارانه هستند، این کار قرار بود در سال ۱۳۹۹ انجام شود که به علت کرونا و با دستور ستاد ملی مقابله با کرونا اجرایی نشد.
قالیباف: یارانه دارو به هیچ عنوان حذف نمیشود/برای استفاده از طرح دارویار باید بیمه باشید
وی با اشاره به شرایط اجرای طرح دارویاری اظهار کرد: اگر کسی در کشور تحت پوشش بیمه ها قرار نگیرد امکان استفاده از طرح دارویاری را ندارد، بنابراین نباید هیچ ایرانی وجود داشته باشد که تحت پوشش بیمه های پایه نباشد. در این زمینه از وزارت بهداشت و دولت تشکر می کنم که از پنج میلیون و سیصد هزار نفری که تحت پوشش بیمه قرار نداشتند حدود پنج میلیون و نود و دو هزار نفر تا پایان خرداد ماه به صورت غیرحضوری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. بااین وجود پیش بینی میشود که به جز این افراد حدود ۵ - ۶ میلیون نفر دیگر همچنان تحت پوشش بیمه نباشند که باید برای این موضوع نیز واژه اندیشی کنیم چراکه این افراد نیز به هر حال باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند وگرنه با مشکل افرایش قیمت دارو مواجه خواهند شد.
رئیس مجلس با بیان اینکه تجربه اجرای طرح تحول سلامت تابلویی تمام مقابل چشمان ما است، تاکید کرد: از وزارت بهداشت به دلیل نقاط قوت طرح تحول سلامت تشکر میکنیم اما این طرح نقاط ضعف بسیاری نیز داشت که چنانچه آن ضعف ها در طرح دارویاری تکرار شود هزینه های اضافه از بیت المال می شود.
قالیباف همچنین با اشاره به مدت زمان انتقال پول از بیمه ها به داروخانهها در طرح دارویاری خاطرنشان کرد: امروز حداقل ۵ - ۶ ماه طول می کشد تا پول از بیمه ها به داروخانه ها منتقل شود؛ سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت توجه کنند که نباید پول مربوط به بیمه دارو صرف هزینه های دیگری که در قانون نیز پیشبینی شده است شود، به تعبیری باید پول مربوط به دارو پول رنگی باشد یعنی پولی که بصورت ماهانه توسط سازمان برنامه و بودجه داده میشود، به صورت برخط به داروخانهها برود تا مشکلی که امروز در تاخیر پرداخت پول داروخانه ها وجود دارد، ایجاد نشود.
وی با تاکید بر لزوم وجود شفافیت در تخصیص ارز واردات دارو و مواد اولیه مورد نیاز شرکتهای تولید کننده دارو در کشور گفت: روزانه داروهایی اصلی و برخی مواد اولیه اصلی مورد نیاز را به صورت ارزی خریداری و وارد می کنیم و در اختیار شرکتهای تولیدی می گذاریم؛ در این موضوع نظارت دقیق بر تخصیص ارز و تولید دارو از موضوعات بسیار مهم و جدی است که هم وزارتخانه و هم بانک مرکزی باید به آن توجه کنند تا مردم دیگر در حوزه سلامت در تامین دارو دچار مشکل نباشند.