تیپ خیابانی فقیهه سلطانی با دختر کوچکش که اصلا به خودش نرفته!| شوهر معروف فقیهه سلطانی کیست؟
فقیهه سلطانی بسیار اهل ورزش بوده و حالا همسر فوتبالیست هم دارد و کار کارگردانی نیز انجام می کند
فقیهه سلطانی متولد 29 مرداد 1353 در همدان ، بازیگر سینما و تلویزیون است. فقیهه سلطانی متأهل است. فقیهه سلطانی یک دختر دارد. فقیهه سلطانی فارغ التحصیل لیسانس رشته ادبیات نمایشی می باشد. فقیهه سلطانی بسیار اهل ورزش بوده و حالا همسر فوتبالیست هم دارد و کار کارگردانی نیز انجام می کند
فقیهه سلطانی در سینما
مرگ نامهء سهراب (۱۳۹۶)
جاودانگی (۱۳۹۴)
اینجا آسمان همیشه بارانی است (ویدیویی ۱۳۹۲)
جداافتاده (۱۳۸۳)
دوشیزه (۱۳۸۱)
صورتی (۱۳۸۱)
نغمه (۱۳۸۰)
عینک دودی (۱۳۷۸)
معجزه خنده (۱۳۷۵)
تلویزیون
یاور (١۴٠٠)
مهمانان ویژه (۱۳۹۱)
تبریز در مه (۱۳۸۹)
عمارت فرنگی (۱۳۸۷)
نشانی (۱۳۸۷)
قطار آن شب (۱۳۸۶)خواستگاران (۱۳۸۶)
پاتوق (۱۳۸۶)
روز رفتن (۱۳۸۵)
بوی گلهای وحشی (۱۳۸۴)
آهوی ماه نهم (۱۳۸۳)
زخم (۱۳۸۳)
پدر خاک (۱۳۸۰)
آغوشهای خالی (۱۳۷۸)
میهمانی از بهشت (۱۳۷۹)
طریق عشق (۱۳۷۶)
سایهها (۱۳۷۵)
بیبییون (۱۳۷۴)
امام علی (۱۳۷۰)
افتخارات فقیهه سلطانی
کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از پانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « معجزه خنده » – ۱۳۷۵
کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از اولین دوره جشن خانه سینما برای بازی در فیلم « معجزه خنده » – ۱۳۷۶
کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از چهارمین دوره جشن خانه سینما برای بازی در فیلم « عینک دودی » – ۱۳۷۹
نام: فقیهه
نام خانوادگی: سلطانی
تاریخ تولد: 29 مرداد 1353
محل تولد: همدان
همسر:جلال امیدیان
فرزندان :یک دختر به نام گندم
تحصیلات: کارشناس ادبیات نمایشی
فقیهه سلطانی در زندگی شخصی
فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان 29 مرداد سال 1353 در همدان متولد شد.
این هنرمند کشورمان در خانواده ای پرجمعیت متولد شد و پدرش روحانی است و بیشترین تاثیر را در زندگی اش از پدرش گرفته است.
فقیهه سلطانی فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد است.
این بانوی بازیگر در دوران دبیرستان در هنرستان گرافیک خواند و پیش از آغاز بازیگری یک دوره ی آموزش بازیگری را در سال 1371 و زیر نظر گلاب آدینه گذراند و بعد از گذراندن این دوره به تحصیل در رشته ادبیات نمایشی پرداخت.
ازدواج فقیهه سلطانی
فقیهه سلطانی اردیبهشت ماه سال 94 با جلال امیدیان فوتبالیست سابق کشورمان ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دختری به نام گندم است.
جلال امیدیان بازیکن سابق فوتبال و مربی کشورمان است که سابقه حضور در تیم هایی چون پیکان، مس و ذوب آهن اصفهان را دارد.
گندم دختر فقیهه سلطانی و جلال امیدیان است که دی ماه سال 95 به دنیا آمد و جلال امیدیان از ازدواج قبلی خود یه دختر به نام نسیم دارد.
ماجرای آشنایی فقیهه سلطانی و همسرش به یک مراسم خیریه و حضور هر دوی آنها بازمیگردد. فقیهه سلطانی در برنامه دورهمی درباره آشنایی با جلال امیدیان گفت :من خیلی اهل حضور در مراسم مختلف نیستم اما به دعوت یکی از دوستانم در یک مراسم خیریه حاضر شدم و آنجا بود که دیدم یک آقا متحیرانه من را نگاه میکند و بعد از پرس و جو درباره من و آشنایی اولیه بعد از یکسال و نیم با هم ازدواج کردیم.
آغاز بازیگری فقیهه سلطانی در سینما و تلویزیون
فقیهه سلطانی بازیگری سینما را از سال 1373 با بازی در فیلم «روسری آبی» ساخته ی رخشان بنی اعتماد آغاز کرد.
ماجرای آشنایی از زبان خودش
دوست من مهسا مهجور بازیگر خوب تئاتر که هم من و هم آقای امیدیان را می شناخت، برای آشنایی ما یک طرح ریخته بود و ما در جریان برنامه ریزی ایشان، در یک خیریه با هم دیدار کردیم و همانجا این کششی که باید ایجاد می شد، ایجاد شد، یعنی محبت در نگاه اول اتفاق افتاد.
خیلی به این قضیه اعتقاد دارم؛ البته عشق که نمی شود گفت، منظورم یک جذابیتی است که یک آدمی در نگاه اول به دلت بنشیند یا نه، وگرنه عشق خیلی عمیق تر از این حرف هاست که با یک نگاه اتفاق بیفتد، ولی این اتفاق که یک نفر در نگاه اول به دلت بنشیند، برای من افتاد.
فقیهه سلطانی
ایشان در همان اولین دیدار گفتند قصد ازدواج دارند. البته اگر منظورتان خواستگاری های سورپرایزی و … باشد، ماجرای ازدواج ما آشنایی طولانی مدت نبود که بخواهد خواستگاری حالت سورپرایزی داشته باشد و این مساله در آشنایی های طولانی مدت اتفاق می افتد. به نظرم اصلا در فرهنگ ایرانی چنین چیزی وجود ندارد و بیشتر مختص اروپایی هاست. در ایران متفاوت است، چون دو طرف از اول قصد ازدواج دارند، بنابراین فکر نمی کنم هیچ دختری در ایران سورپرایز شود، چون هیچ دختر ایرانی حاضر نیست وارد رابطه ای شود که آینده ای نداشته باشد و این حرف های ازدواج سپید و… همه الکی و موقتی است و اصلا با فرهنگ ما نمی خواند.
من فکر می کنم همه آدم ها به طور غریزی به سمت ازدواج گرایش دارند و ربطی به فرهنگ ایران هم ندارد. من نمی توانم در مورد پسرها حکم بدهم، ولی این را می دانم که حداقل هیچ دختر ایرانی حاضر نیست وارد یک رابطه بدون آینده شود.
نمی گویم به ازدواج فکر نمی کردم، ولی ازدواج با یک فوتبالیست، واقعا برایم غیرمنتظره بود؛ چون اصلا فوتبال نمی بینم؛ البته دوست دارم فوتبال بازی کنم، ولی همیشه به کسانی که فوتبال می بینند، می خندم. اما الان نمی توانم به جلال چیزی بگویم، چون حرفه اش این است.
ولی ازدواج با یک فوتبالیست، واقعا برایم غیرمنتظره بود؛ چون اصلا فوتبال نمی بینم؛ البته دوست دارم فوتبال بازی کنم، ولی همیشه به کسانی که فوتبال می بینند، می خندم.
اما الان نمی توانم به جلال چیزی بگویم، چون حرفه اش این است.»
نخستین بانویی می باشد که در ایران پس از انقلاب اسلامی و در سن نوجوانی در صحنه نمایش، سیاه بازی کرد و بعدها در جشنواره سنتی آیینی از بین سیاه بازارن حرفه ای، جایزه بهترین بازیگر نقش سیاه را از آن خود کرد