آخرین تصمیم ها درباره بازگشایی دانشگاه ها
ابوالفضل باقریفرد در نشست خبری با اصحاب رسانه به آخرین تصمیم وزارت بهداشت در خصوص نحوه آموزش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در ترم پیشرو اشاره کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی از همان مهرماه سال جاری آموزش خود را به صورت حضوری برگزار کردند و فقط اعلام کردیم دانشجویان ورودی جدید یعنی ۱۴۰۰ میتوانند به صورت مجازی آموزش ببینند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه آموزش دانشجویان علوم پزشکی در ترم پیشرو فقط برای شهرهای قرمز به صورت ترکیبی است، گفت: سایر شهرها و استانهای کشور باید آموزش دانشگاه را حضوری دنبال کنند.
آخرین تصمیم وزارت بهداشت درباره نحوه آموزش حضوری دانشگاهها چیست؟
به نقل از ایسنا، ابوالفضل باقریفرد در نشست خبری با اصحاب رسانه به آخرین تصمیم وزارت بهداشت در خصوص نحوه آموزش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در ترم پیشرو اشاره کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی از همان مهرماه سال جاری آموزش خود را به صورت حضوری برگزار کردند و فقط اعلام کردیم دانشجویان ورودی جدید یعنی ۱۴۰۰ میتوانند به صورت مجازی آموزش ببینند.
وی تصریح کرد: البته آموزش دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ در ترم مهرماه نیز به صورت کاملا مجازی نبود و آنها موظف بودند حداقل یک ماه برای رفع اشکال در آزمایشگاهها و غیره در کلاس درس به صورت حضوری حاضر باشند.
وضعیت آموزش در شهرهای قرمز
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنای تصمیمگیری ما در خصوص نحوه آموزش در ترم جاری است، گفت: در حال حاضر برنامهریزی ما به این صورت است که شهرها و استانهایی که از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمزی هستند، تصمیمگیری در خصوص نحوه آموزش دانشجویان برعهده مسئولین دانشگاهها و ستاد ملی مقابله با کرونای استان باشد و این استانها میتوانند آموزش خود را به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنند و البته تاکید کردیم آموزش در این استانها نیز نباید صرفا مجازی باشد.
باقریفرد خاطر نشان کرد: شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار ندارند و شامل رنگبندیهای دیگر از نظر شیوع ویروس کرونا هستند، آموزش را باید به صورت حضوری برگزار کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان رشتههای بالینی باید به صورت کاملا حضوری در مراکز و دانشگاهها حاضر باشند، ادامه داد: وظایف این دانشجویان حتی از اساتید نیز سنگینتر است و با توجه به اینکه مردم به خدمات آنها نیاز دارند، بنابراین باید حتما به شکل حضوری آموزش ببینند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت در خصوص عدم تمایل حضور دستیاران در برخی از رشتههای علوم پزشکی نیز گفت: ما در یکسری رشتههای خاص نظیر طب اورژانس، داخلی و بیهوشی به دلایلی از جمله تعهدات بالا، دریافتیهای کم و برخی فاکتورهای دیگر با عدم رغبت دانشجویان برای حضور در این رشتهها مواجه هستیم که باید با اعمال برخی جاذبهها و سیاستهای تشویقی میزان علاقهمندی برای حضور در این رشتهها را افزایش دهیم.