عکس بازیگران| اخبار بازیگران| بازیگران ایرانی| عکس بازیگران ایرانی| بازیگران معروف ایرانی
ابتذال و رسوایی پرستو صالحی در ترکیه + عکس های فجیع
«پرستو صالحی» با اشاره به اهمیت وجود فضای مجازی در ایران گفت: برای هنرمندان ایرانی خیلی لازم است که در فضای مجازی باشند، و واقعا بدون فضای مجازی خیلی از ماها ممکن است بمیریم.
پرستو صالحی بعد از مهاجرت به ترکیه عکس و فیلم های بسیاری از خود به اشتراک میگذارد که در ادامه عکس سیگار کشیدن او را میبینید. پرستو صالحی از سلبریتی های پرکار در فضای مجازی است. پرستو صالحی در یک مصاحبه از بی رحم بودن حرفه بازیگری گفت. پرستو صالحی در اینستاگرام به کار تبلیغات می پردازد. پرستو صالحی عکسی جدید از خود در استوری منتشر کرده است. پرستو صالحی را پس از مهاجرت مشاهده می کنید.
پرستو صالحی عکس جدیدی را در کنار دوستش در پست اینستاگرامی اش منتشر کرد.
پرستو صالحی که بود؟
نام اصلی اش الهام صالحی سیاوشانی می باشد، مادرش خانه دار و پدرش تکنسین ارتش بود، یک برادر بنام امیرشاهین دارد که مهندس کامپیوتر می باشد از 5 سالگی با دیدن فیلم علاقمند به بازیگری شدم و بعد از اون هر فیلمی می دیدم با بچه های فامیل تو خونه بازی می کردیم تا جایی که بعد از دیدن فیلم عمر مختار نزدیک بود برادرم را واقعا دار بزنم در کلاس های بازیگری زیر نظر نادر رجب پور دوره دید و بصورت حرفه ای از سال 1377 در چند سکانس فیلم چشم به راه اصغر فرهادی شروع به بازی کرد.
پرستو صالحی: خیلی از هنرمندانی خارج از ایران افسرده هستند
«پرستو صالحی» با اشاره به اهمیت وجود فضای مجازی در ایران گفت: برای هنرمندان ایرانی خیلی لازم است که در فضای مجازی باشند، و واقعا بدون فضای مجازی خیلی از ماها ممکن است بمیریم.
خیلیها در طول سال بیکار هستند و تقسیم کار درست صورت نمیگیرد چون این حرفه ما بیرحم است، وقتی روی آنتن نیستی فراموش میشوی، وقتی پول نداری به لحاظ روحی اعصابت بهم میریزد، وقتی مردم تو را فراموشت میکنند افسرده میشوی و مجموع اینها باعث میشود شما به عنوان یک هنرمند دیده شدن را دوست داشته باشی.
کم کاری پرستو صالحی
وی افزود: من سالهاست خیلی کم کارم و این کم کاری در حوزه بازیگری باعث شد فراموش شوم و حتی در دورهای بسیار آدم تلخی شده بودم، شرایط مالی بدی داشتم به طوری که به عنوان مهمان هم دیگر به برنامهها دعوت نمیشدم، الان میگویند کی روی بورس هست، کی تعداد فالوورهایش بیشتر هست آن را دعوت کنیم.
بازیگر سریال زیر آسمان شهر تصریح کرد: ما در هر مراسمی که حضور پیدا میکنیم به جز خیریه ها، پول دریافت میکنیم، زمانی که سر کار نیستم با حضورم در افتتاحیه یا اختتامیه مزون یک لباس پول دریافت میکنم و این را همه بدانند باکیام ندارم، وقتی سر کار نیستم به این پول نیاز دارم وگرنه نمیتوانم امرار معاش درستی داشته باشم.
حمله سحر زکریا به پرستو صالحی
داستان گلایه از مهران مدیری و حمایت از وی همچنان ادامه دارد. پرستو صالحی که مدتی است مهاجرت کرده است در لایوی با حمایت از مهران مدیری، سخنان سحر زکریا را دروغ دانست.
زکریا نیز در پست زیر جواب صالحی را داد و انتقاداتی به عملکرد وی در انتخابات و پس از آن داشت.
او چنین نوشت:
«خانم پرستو صالحی، خط فکریه شما که اصلا معلوم نیست، یک زمانی تا ۱۴۰۰ میزدید بعد پاک کردید شدید اپوزوسیون، مردم حافظهشان کوتاه مدت است بنده یادم نرفته، بعدم میتونم بپرسم چند تا کار با مهران مدیری کردی؟
حالا در لایوی به زودی جواب چند نفر منجمله شما را خواهم داد، شما ۱۴۰۰رو پاک کردی ادای دیگری گرفتید نمیدانم با چند کلاس سواد! وسئوالم اینست من دروغ میگویم گیتی معینی، سعید پیر دوست.
آقای سعید سهیلی کارگردان سینما و آقای پرستویی هم دروغ از ایشان گله کردند وبعد شما که سر مردم رو شیره مالیدید فالوور جمع کردید وشروع به تبلیغات گرفتید و پولها رو جمع کردید وبه هوای سیاسی بودن از ایران رفتید که یک دروغ محض بود، حالا با پولهای مردم در ترکیه خوش بگذرونید.
اصلا خط فکریه شما چرا باید برای ما مهم باشد شما تکلیفتان با خودتان روشن نبود میگویم پست ۱۴۰۰تان را فراموش نمیکنم، ومهران مدیری را با فردین مقایسه نکنید، فردین کجا واین آقا کجا؟
باز میگویم چند کار با ایشان کردی؟ پس خودتان میخواهید که سکوتم را بشکنم باشد خاطره خوشتان از آقای مدیری را در لایوم خواهم گفت، فعلا در ترکیه با سرمایه مردم خوش باشید»
مجموعه های تلویزیونی های پرستو صالحی
عینک آفتابی (رضا رشیدپور)
شوخی کردم (مهران مدیری)
تب (عباس مرادیان)
محاکمه (حسن هدایت)
عشق سالهای جنگ (علی بهادر)
دوباره زندگی (نادر مقدس)
زیر آسمان شهر (مهران غفوریان)
ارث بابام (جواد رضویان)
رسم شیدایی (اکبر خاجویی)
همسفر (قاسم جعفری)
جدایی
مقبره نحس (حسین تبریزی)
خانه ای در غبار (احمد امینی)
آبی (جسین تبریزی)
قاتلی با بارانی مشکی (علی نیاکان)
دلقک (هوشنگ هدایتی)
برکت (رضا ابوفاضلی)
گزرگاه مرزی (حسین سحرخیز)
برگشت ناپذیر (امیراحمد انصاری)
عروس و ملوس (فریدکلهر)