بازیگرانی که از فقر به ثروت رسیدند!
در ادامه مطلب به معرفی بازیگرانی پرداخته ایم که روزگاری چندان ثروتمند نبودند.
بازیگرانی که از فقر به ثروت رسیدند!
1- مهران مدیری
مدیری در سال 1372 با بازی در مجموعه طنز نوروز 72 وارد عرصه بازیگری شد و توانست به شهرت برسد، این مجموعه طنز در سال 1372 توسط داریوش کاردان ساخته شد و در ایام نوروز روی آنتن تلویزیون رفت و مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد.
فریبا متخصص، ارژنگ امیرفضلی و مرحوم داوود اسدی از دیگر بازیگران این سریال طنز بودند. مهران مدیری در همان سال با بازی در فیلم سینمایی دیگه چه خبر بازی در سینما را با فیلمی از تهمینه میلانی تجربه کرد.
2- میلاد کی مرام
میلاد کی مرام از وضع زندگیاش در ابتدا میگوید:
میلاد کی مرام: می گویند این همان سرایدار مدرسه کیمیایی بود. خیلی توی سرم زدند! خیلی ها برایم کامنت می گذارند، آنهایی که گاهی حالشان بد می شود، حتی از دوستان بازیگر هم هستند کسانی که خیلی حالشون بد می شود از این که من دارم پیشرفت می کنم و این برای من لذت بخش است که دارم کارم را درست انجام می دهم ، آره من همان سرایدار مدرسه کیمیایی هستم که توی موتورخانه اش زندگی می کردم با افتخار می گویم که برای هدف هر کاری می کردم، نه هر کاری... شرفم را نفروختم... بی شرفی نکردم،
3- حامد بهداد
بررسی کارنامه هنریاش در بیستوپنج سال فعالیتش در سینما و تلویزیون نشان میدهد روی حساب و کتاب نقشهایش را انتخاب کرده است.
البته در فیلمهایی نیز حضور داشته که شاید «حتی به غلط» توقع هوادارانش را برآورده نکرده، اما مسیر بازیگری او را به انحراف نکشانده و از مسیر اصلیاش تا امروز خارجش نکرده است.
او در دهه هفتاد بازیگری را از مشهد و با حضور روی صحنه تئاتر آغاز کرد و بعد از ۳۰ سال همچنان در تئاتر، سینما و تلویزیون میتازد.
هنرنمایی او گویی در بازیگری دردمندانه و دغدغهمند است و همین مسئله توجه منتقدان و داوران جشنوارههای مختلف داخلی و خارجی را به او جلب کرده است. با اینکه شاید به نظر میرسد این بازیگر مطرح از دیگر هنرپیشههای همنسل و همسنوسال خود سرعت کمتری در پیشرفت دارد، اما او هر گامی را با قدرت در هنر برداشته است.
خوانندگی و صداپیشگی از دیگر هنرهای مورد علاقه بهداد در حوزه هنر بوده است. او نهتنها چند قطعه موسیقی را خوانده که به حمایت از گروههای موسیقی نیز اهمیت میدهد. همچنین در تعدادی از آثار سینمایی به عنوان صداپیشه حضور پررنگی داشته است.
به هر حال او یکی از بازیگرانی است که تأثیرش در سینمای ایران انکارناشدنی است و هرچه به تجربه و سنش افزوده میشود به جایگاهی که مستحقش است نزدیکتر میشود. با چند تن از هنرمندان درباره شخصیت هنری و ویژگیهای اخلاقی بهداد به گفتگو نشستیم که پیش روی شماست.
4- امیر آقایی
اولین حضور او در سینما به فیلم ارتفاع پست به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا بازمی گردد. او در این فیلم علاوه بر حاتمی کیا، شانس همکاری با لیلا حاتمی، حمید فرخ نژاد و اصغر فرهادی را هم داشت. ارتفاع پست روایت گر یک هواپیماربایی واقعی بود.
آقایی پس از ارتفاع پست در فیلم های «راه طی شده» و «روز برمی آید» به ایفای نقش پرداخت، او در سال 1386 جلوی دوربین سیروس الوند ظاهر شد و توانست در روایتی عاشقانه، در فیلم «زن دوم» با نیکی کریمی و محمدرضا فروتن هم بازی شود. او پس از زن دوم، در فیلم «سعادت آباد» به کارگردانی مازیار میری در کنار بازیگران مطرحی چون لیلا حاتمی، حامد بهداد، مهناز افشار و حسین یاری به ایفای نقش پرداخت. سعادت آباد داستان زندگی یک زوج جوان را روایت می کند. او در سال 1392 در فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی زنند» به کارگردانی پوران درخشنده حاضر شد. آقایی در این فیلم تجربه ی بازی با طناز طباطبایی، شهاب حسینی، مریلا زارعی و بابک حمیدیان را کسب کرد.
5- مهران احمدی
از اولین کارهای تئاتری او می توان چند و چون به چاه رفتن، محاکمه ژاندارک و آسید کاظم را نام برد و از اولین کارهای تلویزیونی او می توان به بازی در سریال های سیمای خانواده اشاره کرد. مهران احمدی بازیگری در سینما را با فیلم آدم به کارگردانی عبدالرضا کاهانی آغاز کرد.
اما در فیلم بیست از همین کارگردان مورد توجه قرار گرفت و به همراهی او با کاهانی در چند اثر دیگر منجر شد. همکاری احمدی با کاهانی به هنرنمایی های متنوعی برای مهران احمدی منجر شد که از متفاوت ترین آنها می توان به نقش آدمی دوجنسیتی در فیلم سینمایی اسب حیوان نجیبی است، اشاره کرد.
نقشی که خودش می گوید به خاطر آن دو ماه کامل را با دوجنسی ها گذرانده تا آنها و دنیای شان را از نزدیک و بی واسطه بشناسد.
احمدی که بازیگری در دنیای تصویر را با سیمای خانواده و بازی های نه چندان جذابی در سریال های خانوادگی تلویزیون آغاز کرده بود، با ورود به سینما و بازی در فیلم هایی چون خواب است پروانه (مزدک میر عابدینی، ١٣٨٧)، بیست (عبدالرضا کاهانی، ١٣٨٧)، آ نجا (عبدالرضا کاهانی، ١٣٨٧)، هیچ (عبدالرضا کاهانی، ١٣٨٨)، خواب های دنباله دار (پوران درخشنده، ١٣٨٨)، صدای پای من (مهرداد خوشبخت، ١٣٨٩)، سیزده 5٩ (سامان سالور، ١٣٨٩)، اسب حیوان نجیبی است (عبدالرضا کاهانی، ١٣٨٩)، آلزایمر(احمدرضا معتمدی، ١٣٨٩)، بغض(رضا درمیشیان، ١٣٩٠) و روز روشن (حسین شهابی، ١٣٩١) به سرعت جایگاه ویژه ای در میان بازیگران کشورمان دست پیدا کرد و حالاجزو یکی از بازیگران توانمند کشورمان محسوب می شود.