کد خبر : 11489 / /
/

همسر و دختر پژمان بازغی در جشن حافظ حضور داشتند. عکس زیر مربوط به همسر پژمان بازغی مستانه و دخترش نفس است.

پژمان بازغی ۱۹ مرداد  سال ۱۳۵۳ در یک خانواده ۵ نفره در تهران متولد شد. اصل و ریشه خانوادگی پژمان بازغی به شمال ایران و به شهر لاهیجان بر می‌گردد. پژمان بازغی دو برادر دیگر دارد به نام های پیام و پرهام و و خواهر دارد. همسر و دختر پژمان بازغی در جشن حافظ حضور داشتند. عکس زیر مربوط به همسر پژمان بازغی مستانه و دخترش نفس است.

پژمان بازغی

تحصیلات پژمان بازغی 

و دانشجوی انصرافی مهندسی معدن و فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع امیرکبیر است

در دوران کودکی به واسطه شغل پدرش در شهرهای مختلف زندگی کرده و تجربیات زیادی را بدست آورده است.

برادر کوچکترش پرهام هم علاقه زیادی به این پرده نقره‌ای دارد و در ۲ فیلم پسران مهتاب و شب برهنه سعید سهیلی بازی کرده است.

پژمان بازغی

 پژمان بازغی و آغاز فعالیت هنری

من فعالیت هنری خود را در سینمای جوان مرکز گیلان، آغاز کردم در رشت در اولین فیلم بلند مجید زیم‌‌ خواه بنام اعتراف در سال ۷۳ که بچه رشت بود، بازی کردم

پس از اینکه به تهران آمدم، مدت دو سال سر پروژه آژانس دوستی در سال ۱۳۸۷ بودم و از همان جا فعالیتم به شکل حرفه‌ای آغاز شد پس از مدتی فعالیت با بازی در مجموعه مناسبتی ماه رمضان به نام گمگشته در سال ۱۳۸۰ به کارگردانی رامبد جوان جا پای خودم را باز کردم

پژمان بازغی

پژمان بازغی و ازدواج با مستانه مهاجر

 مستانه مهاجر متولد ۱۵ اردیبهشت ۱۳۵۳ در تهران فارغ‌التحصیل رشته تدوین از دانشگاه سوره است.از تدوین‌گرهای سینمای ایران است که اصولا تدوین‌گر فیلم‌های مستند است

اینستاگرام پژمان بازغی

آدرس اینستاگرام پژمان بازغی  /https://www.instagram.com/pejmanbazeghi.official/ است.

آدرس اینستاگرام مستانه مهاجر  instagram.com/mastanehmohajer است.

پژمان بازغی

دختر پژمان بازغی:

پژمان بازغی,تصاویر پژمان بازغی,عکسهای پژمان بازغی,تصاویر جدید پژمان بازغی

حاصل ازدواج پژمان بازغی و مستانه مهاجر دخترشان نفس است

دختر پژمان بازغی نفس در سال ١٣٨٧ متولد شد. او درباره دخترش می گوید دخترم آزاد است هر رشته‌ای را که دوست دارد انتخاب کند، منتهی در کمال دانش و آگاهی، دلم می‌خواهد دخترم دنیا دیده شود و با کشورهای مختلف جهان آشنا شود، اگر دوست داشت در سینما باشد، من مخالفت نمی‌کنم.

پژمان بازغی و فعالیت در عرصه مدلینگ

پژمان بازغی در زمره  نخستین هنرمندان و  بازیگرانی است که در تبلیغات یک برند چایی و پوشاک حضور داشته است، همین فعالیت او باعث شد مدت ها بازیگران و هنرمندان اجازه حضور در کارهای تبلیغات در این دست را نداشته باشند. البته در نهایت این قانون برای بازیگران برداشته شد و در حال حاضر می بینیم که بازیگران زیادی در این عرصه(پوشاک، ارایشی، بهداشتی و…) فعالیت تبلیغاتی دارند.

او در حال حاضر با برند شیفر که در حوزه کیف و کفش می باشد، به عنوان مدل فعالیت دارد.

پژمان بازغی

سکته قلبی پژمان بازغی

در جریان بازی فوتبال ستاره‌ ها سال ۹۵ در میان زمین و حین بازی با افت فشار مواجه شد و به زمین افتاد، او چند روزی بدلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد و در نهایت به خیر گذشت

ورزش مورد علاقه پژمان بازغی:

پژمان بازغی یک ورزشکار همه فن حریف است، خیلی کم بسکتبال بازی کرده، فوتبال و والیبال را به صورت حرفه‌ای ادامه داد و مدتی هم اتومبیل‌رانی… «ورزش جایگاه مهمی در زندگی افراد دارد، عشق من به ورزش، بیشتر بر می‌گردد به تماشای مسابقه فوتبال، همان طور که می‌دانید عضو تیم‌های والیبال و فوتبال هنرمندان هستم. معمولا برای دیدن بازی‌های ملی به ورزشگاه آزادی میروم و این عشق تا آنجا بود که در کوران رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۰۶ آلمان، همراه تیم ملی فوتبال دو هفته در فرانکفورت آلمان بودم. تیم ملی فوتبال ایران عشق منه! با فوتبالیست‌های زیادی هم دوستم، مثل عابدزاده، دایی، جمشیدی، کریمی و… اگر به یاد داشته باشید برای افتتاح رستوران عابدزاده هم رفته بودم.» پژمان بازغی می‌گوید: «ای کاش مسئولین آموزش و پرورش به ورزش مدارس بیشتر رسیدگی کنند.» اما شروع ورزش: «در مدرسه با فوتبال و والیبال ورزش را آغاز کردم و البته کمی هم بسکتبال…»

فیلم شناسی پژمان بازغی

سینمایی

    اعتراف (۱۳۷۳-۱۳۷۵)

    جوانی (۱۳۷۶)

    بلوغ (۱۳۷۷)

    دختری در قفس (۱۳۸۰)

    دوئل (۱۳۸۱-۱۳۸۲)

    سربازهای جمعه (۱۳۸۲)

    تارا و تب توت فرنگی (۱۳۸۲)

    کافه ستاره (۱۳۸۴)

    ریسمان باز (۱۳۸۶)

    خواب لیلا (۱۳۸۷)

    خاطره (۱۳۸۸)

    فاصله (۱۳۸۸)

    ندارها (۱۳۸۹)

    دولت مخفی (۱۳۹۱)

    شهر تنهایی (۱۳۹۱)

    ماموریت در تهران (۱۳۹۲)

انارهای نارس (۱۳۹۲)

سریالهای تلویزیونی

    آژانس دوستی

    این یک دادگاه نیست 

    گروه ویژه

    زیر آسمان شهر 

    گمگشته (۱۳۸۰)

    دریایی‌ها

    گذر عاشقی

    مرد هزار چهره (۱۳۸۶)

    مرد دو هزار چهره (۱۳۸۷)

    تاوان (۱۳۸۹)

    همچون سرو (۱۳۸۹)

    مادر (۱۳۸۹)

    بوی باران (۱۳۹۲)

    فرشته‌ها بر فراز اسمان (۱۳۹۲)

 دولت مخفی

شبکه خانگی

    خیابان یک طرفه (۱۳۹۰)

    قلب یخی(۱۳۹۱)

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.