اخبار کرونا| آمار کرونا| آخرین آمار کرونا| شمار مبتلایان به کرونا| آمار کرونای دلتا در کشور
تمام انواع واکسن کرونا وارد ایران شد| واکسن ایرانی بزنیم یا خارجی؟
بر اساس آمارهای گمرک ایران از نیمه بهمن سال گذشته تاکنون بیش از 46 میلیون دوز واکسن وارد کشور و تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است.
واردات واکسن کرونا در یاران در حال انجام است. واکسن کرونا بدون محدودیت سنی در حال تزریق به گروه های مختلف است. واکسن کرونا در ایران و دیگر کشورها تولید شده است. واردات واکسن کرونا در ایران شدت گرفته است. جدیدترین اخبار درباره واکسن کرونا را در «خبر روز» دنبال کنید.
مجموع واکسنهای وارداتی کشور در قالب ۴۹ محموله از ۷ کشور وارد و از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی ترخیص شد.
بر اساس آمارهای گمرک ایران از نیمه بهمن سال گذشته تاکنون بیش از 46 میلیون دوز واکسن وارد کشور و تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است.
از 15 بهمن 99 تا 18 شهریور سال جاری 49 محموله واکسن کووید-19 از طریق فرودگاه امامخمینی وارد کشور شده و پس از انجام تشریفات گمرکی به طور حمل یکسره شبانه روزی و از پای پرواز به طور مستقیم تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شد.
بر اساس این گزارش، طی این مدت 46 میلیون دوز واکسن از کشورهای چین، ژاپن، ایتالیا، روسیه، کره جنوبی، اتریش و هند وارد ایران شده است
بررسی جزئیات محمولههای وارداتی واکسن نشان میدهد که بیشترین محموله به واکسن سینوفارم از چین با 28 محموله حاوی 37 میلیون و 530 هزار دوز اختصاص دارد.
اثربخشی واکسن کرونا برکت
مدیر گروه دارویی برکت گفت: اثر بخشی واکسن ۹۳ درصد بوده؛ یعنی ایمنی آن ۹۳ درصد است.
به گزارش ایمنا، مدیر گروه دارویی برکت از تولید روزانه ۲۰۰ هزار دُوز واکسن کووبرکت خبر داد و اظهار کرد: میزان ایمنی بخش کووبرکت ۹۳ درصد است.
بیشتر بخوانید: بهترین واکسن کرونا در ایران کدام است؟ + جدول جزئیات
اکبر برندگی در پاسخ به این پرسش که "اکنون روزانه چه تعداد واکسن کووبرکت تولید میشود؟ "، گفت: روزانه ۲۰۰ هزار دُوز واکسن تولید میشود؛ البته این بستگی به تولید ما دارد و قاعدتاً هرچه تولید بیشتری داشته باشیم بیشتر تحویل میدهیم.
وی درباره «میزان اثر بخشی و ایمنی واکسن کووبرکت»، بیان کرد: اثر بخشی واکسن ۹۳ درصد بوده؛ یعنی ایمنی آن ۹۳ درصد است.
آنتی بادی واکسن کرونا ایرانی علیه سه جهش کرونا
دکتر اصغر عبدلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: بررسی ها نشان داد این محصول ایرانی در مقابله با گونه هایی مانند دلتا (هندی)، آفریقای جنوبی و انگلیسی موثر است.
عضو هیات علمی انستیتو پاستور ایران با اشاره به اینکه واکسن برکت در مقابل ویروس جهش یافته هندی موثر است، گفت: شب گذشته مطالعات در این زمینه به پایان رسید و مشخص شد این واکسن ایرانی می تواند ویروس جهش یافته هندی را هم خنثی کند.
عبدلی ادامه داد: اگر این واکسن، جوابگوی گونه های جدید نباشد؛ به دلیل این که روند تولید در اختیار خودمان است به راحتی می توان واکسنی تولید کرد که پوشش گونه های جدید را داشته باشد.
وی اظهار داشت: اولویت کار همه محققان سلامت مردم است، ما فرزند این ملت هستیم و نهایت سعی خود را می کنیم تا به دور از سیاست زدگی، عین واقعیت را به هموطنان ارایه کنیم.
فناور پروژه واکسن کوو ایران برکت خاطرنشان کرد: مدیون این آب و خاک هستیم و دل در گرو این سرزمین داریم. نهایت سعی خود را خواهیم کرد تا با تمام توان و وجود در خدمت مردم این مرز و بوم باشیم.
وی افزود: نتایج بررسی مقایسه "کوو ایران برکت" با واکسن های وارداتی موجود در کشور، نشان می دهد واکسن برکت آنتی بادی بیشتر ایجاد می کند و نسبت به واکسن های موجود، ایمن تر و موثرتر است.
عبدلی با اشاره به اینکه مطالعاتی که تاکنون در این زمینه انجام شده، این موضوع را تایید کرده است، گفت: واکسن برکت نسبت به پلتفورم های مشابه موجود در کشور آنتی بادی بالاتری را ایجاد می کند.
مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن ایرانی کرونا به نام "کوو ایران برکت" پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز و طی آن این واکسن به سه داوطلب، دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری های عفونی، حسینعلی شهریاری نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و محمدعلی امیرزرگر ایمونولوژیست و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران تزریق شد.
فاز سوم مطالعه بالینی برروی جمعیت ۲۰ هزار نفری در ۶ شهر انجام شد. از مجموعه داوطلبان مرحله سوم تست بالینی ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر درشهرهای تهران و کرج و مابقی از چهار شهر بوشهر، اصفهان، مشهد و شیراز هستند.