چقدر طول می کشد تا کرم ضد جوش خارجی اثر کند؟
جوش زدن خصوصا در پوست صورت می تواند یکی از مشکلات و معضلات خانم ها و البته آقایان به حساب بیاید. خصوصا قبل از برگزاری مهمانی های بزرگ و مختلف. بسیاری از افراد برای این که جوش های خود را از بین ببرند از کرم ها و محصولات ضد جوش مختلفی استفاده می کنند. ضد جوش ها حاوی ترکیباتی هستند که می توانند در مدت مشخصی التهاب پوست را کاهش داده و جوش ها را از بین ببرند. البته این مدت زمان در افراد مختلف متفاوت بوده و به عوامل زیادی بستگی دارد. ما در این مطلب می خواهیم در مورد این موضوع صحبت کرده و عوامل موثر در زمان تاثیرگذاری کرم ضد جوش خارجی را بیان کنیم. چنانچه این موضوع یکی از سوالات شما در این زمینه است، پس تا پایان ما را همراهی کنید.
در صورتی که نیاز به تهیه کرم ضد جوش خارجی را دارید می توانید از سایت ارس خرید خریداری کنید:
مدت زمان اثر دهی به عوامل مختلفی بستگی دارد؟
عملکرد کرم های ضد جوش به این صورت است که با حذف چربی های اضافی در پوست صورت به از بین بردن جوش ها کمک می کنند. از طرفی مواد مختلف موجود در ترکیبات آن ها مانند بنزوئیل پروکساید و اسید سالیسیلیک نواحی جوش زده را از میکروب ها و باکتری ها پاکسازی و ضد عفونی می کند. مواد دیگری نیز در ترکیبات ضد جوش خارجی وجود دارد. مانند روغن های گیاهی مختلف که می توانند به ترمیم پوست، از بین بردن سلول های مرده و کمک به رشد سلول های جدید بپردازند. معمولا کرم های ضد جوش خصوصا انواع خارجی آن ها تاثیرات زود هنگامی داشته و افراد خیلی سریع به نتیجه دلخواه خود که همان از بین رفتن جوش است می رسند. اما باز هم همین مدت زمان ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد. این که چه عواملی باعث تغییر این مدت زمان در بین افراد مختلف می شود را در ادامه بیان خواهیم کرد.
شدت جوش
یکی از مهمترین عوامل در میزان سرعت تاثیرگزاری کرم های ضد جوش خارجی، شدت جوش است. همانطور که می دانید جوش ها انواع مختلفی دارند. جوش های سرسیاه، جوش های سرسفید، ندول ها، سفت دانه ها و غیره از انواع مختلف جوش هستند. بدیهی است جوش های عمیق و چرکی به زمان بیشتری برای بهبود نسبت به جوش های ضعیف تر و کوچکتر نیاز دارند.
نوع کرم
نوع کرم ضد جوش خارجی شما نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر مدت زمان درمان است. نوع کرم می تواند فاکتور های مختلفی از قبیل بافت آن، برند تولید کننده، مواد اولیه مورد استفاده در آن و غیره را در برگیرد. همه این عوامل در کنار هم می توانند در کم یا زیاد کردن طول درمان موثر باشند. به یاد داشته باشید در صورتی که بعد از چند مرحله استفاده از ضد جوش ها، جوش هایتان خوب شد، نباید درمان را متوقف کنید. در هر صورت باید طول دوره درمان را کامل کنید تا دچار معضل بازگشت جوش ها نشوید. چنانچه دوره درمان را کامل نکرده باشید، جوش ها با قدرت بیشتری دوباره نمایان شده و این بار باید از دارو ها و مواد قوی تری برای از بین بردن آن ها استفاده کنید.
پاسخ پوست شما به درمان
برخی از افراد پوست بسیار حساسی دارند. همانطور که پوستشان به میکروب ها و باکتری ها و به طور کلی آلودگی های محیطی حساس است، نسبت به مواد درمانی و ضد جوش ها نیز تحریک پذیر بوده و مواد مورد نیاز برای درمان خود را سریعا دریافت می کنند. از طرفی برخی از جوش ها نیز سطحی هستند و مواد موجود در کرم ضد جوش خارجی به سرعت بر آن ها اثر می گذارد. اما در مقابل برخی از انواع پوست ها و برخی از انواع جوش ها به گونه ای هستند که نسبت به درمان مقاومت نشان می دهند. زمان زیادی طول می کشد تا مواد و ترکیبات کرم ضد جوش خارجی بتواند برای بهبود آن ها موثر واقع شود.
عوارض جانبی کرم های ضد جوش خارجی
احیای دوباره پوست آسیب دیده با استفاده از کرم ضد جوش خارجی یا هر نوع محصول دیگری می تواند عوارضی را هم در پی داشته باشد. از مهمترین عوارضی که استفاده از محصولات ضد جوش به دنبال دارد می توان به خشکی، پوسته پوسته شدن، سوزش و قرمزی پوست اشاره کرد. اما معمولا این عوارض در همان مراحل ابتدایی شروع درمان به وجود می آیند و با گذشت چند روز از بین می روند. اگر این عوارض به صورت طولانی مدت در پوست شما باقی ماند، حتما باید دوباره به پزشک متخصص مراجعه کنید. شاید کرم ضد جوش خارجی مورد نظرتان با پوستتان سازگاری نداشته باشد و یا اینکه مواد موجود در ترکیبات آن برای شما ایجاد حساسیت کرده باشد.
فواید کرم ضد جوش خارجی
کرم ضد جوش خارجی چنانچه متناسب با نوع پوست و نوع جوش ها انتخاب شود، می تواند فواید زیادی برای پوست داشته باشد. هدف از استفاده کرم ضد جوش خارجی از بین بردن جوش و جای جوش است. بنابراین اگر انتخاب درستی داشته باشید، به سرعت به هدف خود خواهید رسید. اما استفاده از کرم ضد جوش خارجی فواید دیگری نیز دارد که در ادامه به صورت موردی به بیان آن ها خواهیم پرداخت.
· جلوگیری از ایجاد دوباره جوش ها و آکنه ها
· باز کردن منافذ بسته پوست
· از بین بردن باکتری ها و میکروب های ایجاد کننده جوش و آکنه
· بازسازی و احیاء سلول های پوستی آسیب دیده
· از بین بردن سلول های مرده
· کمک به تولید کلاژن و ساخت سلول های جدید پوستی
· کاهش التهابات پوستی
· صاف و زیبا کردن پوست