کد خبر : 26788 / /
/

چند نوع طراحی دکوراسیون منزل وجود داره؟ بهترین سبک دکوراسیون برای خونه ی شما کدوم سبک هست؟

 

انواع مختلفی از سبک چیدمان و طراحی داخلی وجود داره که لیست اونها همیشه در حال تغییر و تحول هست. بعضی از این سبک ها هنوز مد هستن و محبوبیت دارن و تعداد اندکی از اونها هم سبک های کلاسیکی هستن که جاودانه شدند و در برابر گذشت زمان مقاومت کردند.

این مطلب یک راهنمای کامل انواع دکوراسیون منزل هست که رایج ترین و محبوبترین سبک های دکوراسیون داخلی که هرکس باید اونها رو بشناسه به شما معرفی میکنه و با بررسی ویژگی های هرکدوم اطلاعات لازم برای انتخاب سبک مناسب رو در اختیارتون قرار میده.

اهمیت دکوراسیون منزل

برای تشخیص اینکه کدوم سبک طراحی دکوراسیون مناسب ترین سبک برای شماست، باید شناخت خوبی از روحیاتتون داشته باشید چون دکوراسیون خونه به عنوان یک عنصر غالب و اساسی روی تمام جنبه های زندگی و شخصیت شما اثر داره. دانش طراحی دکوراسیون دانش پیچیده ای هست و اصول و قواعد تخصصی داره، به همین خاطر برای انتخاب دکوراسیون منزل بهتره از متخصصان این حوزه راهنمایی بگیرید.

انواع سبک دکوراسیون منزل

هر سبک دکوراسیون منزل از مبلمان، نورپردازی، دکور و لوازم جانبی متمایزی تشکیل شده که در نهایت ظاهر کلی خاصی به اون می بخشن. برای اینکه متوجه بشید چه سبک هایی برای شما برجسته هستن و ترجیحات شما رو براورده می کنن بهتره با بعضی از محبوب ترین سبک ها آشنا بشید.

توجه کنید که کدوم تصاویر الهام بخش و عناصر طراحی در دکوراسیون های مختلف توجه شما رو جلب می کنه. برای این کار 6 سبک دکوراسیون برتر دنیا رو بررسی می کنیم تا موارد دلخواهتون رو بشناسید.

 

طراحی دکوراسیون سنتی

وقتی صحبت از تعریف انواع مختلف طراحی دکوراسیون منزل میشه، یکی از شناخته شده ترین سبک ها، دکوراسیون سنتی هست. در فضای دکوراسیون داخلی سنتی از میز و صندلی های ساخته شده از چوب های تیره استفاده میشه که معمولا جزییات زیادی در اونها به کار رفته. طراحی دکوراسیون به سبک سنتی از کشورهای انگلیس و فرانسه قرن 18 و 19 الهام گرفته شده، برای همین استفاده از پارچه های گران قیمت مثل ابریشم و مخمل در مبل ها و پرده ها بسیار دیده میشه. این پارچه ها اغلب با الگوهای متنوع گلدار، راه راه و چهارخونه هستن. لوسترهای کریستالی و آینه های گوناگون هم از لوازم مورد علاقه ی طرفداران سبک سنتی به حساب میان.

دکوراسیون سبک سنتی لوازم جانبی و اکسسوری های اضافی و غیرضروری زیادی داره که برای بعضی ها جذاب و چشم نوازه و برای بعضی ها هم شلوغ و آزاردهنده ست و چشم رو خسته می کنه.

 

طراحی دکوراسیون انتقالی

این سبک یکی از محبوب ترین سبک ها در دنیای طراحی دکوراسیونه. طراحی انتقالی ترکیبی بی نظیر از ظرافت طراحی سنتی و استفاده از منسوجات طراحی معاصر هست. استفاده از لوازم جانبی در فضای داخلی طراحی انتقالی به حداقل میرسه و مبلمان و منسوجاتی مثل کوسن و شال مبل در کنار فرش ها اصلی ترین نما رو ارائه میدن.

نکته: مهمه که بدونید استایل شما می تونه ترکیبی از دو یا چند سبک باشه. انجام آزمون‌های سبک طراحی داخلی یا ارائه ی عکس‌های الهام‌بخش می‌تونه به طراحان کمک کنه تا زیبایی‌شناسی مشتری رو به دقت مشخص کنن، چون گاهی اوقات یک سبک شخصی هیچ اسمی نداره!

 

طراحی دکوراسیون مدرن

وجود یک سری نشونه های خاص مشخص می کنه که شما در یک فضای دکوراسیون مدرن هستید. در طراحی مدرن مبلمان و اِلِمان های دکوراتیو خطوط تمیز و سطوح صاف و براق دارن و عناصر فلز، کروم و شیشه از عناصر مورد علاقه ی طراحان مدرن هستن. استفاده از هنر، به جای لوازم و تجهیزات دکوری زیاد از مشخصه های سبک مدرن هست. همینطور دیدن اجزای رنگی در فضایی عمدتا خنثی به شکلی جسورانه از ویژگی های دکوراسیون به سبک مدرنه.

14

طراحی دکوراسیون معاصر

وقتی به سبک های طراحی دکوراسیون منزل در طول تاریخ نگاه می کنید، طراحی داخلی معاصر تنها سبکیه که همیشه در حال تکامل بوده. معاصر همونطور که از اسمش پیداست به هر چیزی در زمان حال اشاره داره.

طراحی داخلی معاصر فضایی شیک و ساده هست و از ویژگی‌های مختلفی مثل قالب‌گیری‌های دقیق روی دیوارها و پنجره‌ها و چیدمان‌های باز برای ایجاد فضایی جالب و متمایز استفاده می‌کنه. مبلمان معاصر پایه هایی در معرض دید و خطوط تمیز رو نشون می ده تا حسی سبک و مطبوع به افراد بده. استفاده از عناصری مانند فلز و شیشه به دلیل خاصیت انعکاس نور، ترجیح داده میشه و علاوه بر این، پالت های رنگی خنثی رایج ترین رنگ ها برای طراحی معاصر با پارچه های بافت دار هستن. بنابراین، ایجاد یک فضای داخلی مدرن لوکس مشخصه ی برجسته ی دکوراسیون به سبک معاصره.

15

طراحی دکوراسیون مینیمال

طراحی مینیمالیستی ویژگی های مشترک زیادی با طراحی معاصر داره. هر دو دارای فرم های بدون عارضه، خطوط تمیز و پرداخت ساده هستن. با این حال، سبک دکوراسیون مینیمالیستی از طراحی ژاپنی الهام گرفته شده و بر این اصل تمرکز داره که کمتر، بیشتر هست. در نهایت، طراحی مینیمالیستی فضای خالی رو دوست داره و از شلوغی و طمطراق پرهیز می کنه.

اگرچه بیشتر فضاهای طراحی مییمالیستی رنگ و طرح خنثی دارن، میشه رنگ های اصلی هم به شکل برجسته به کار برد. مبلمان ضروری عنصر اصلی در فضاست و بافت ها از الگوها و طرح و نقش ها مهم تر هستن. میزهای تاشو و کاناپه های تخت خواب شو هم در طراحی مینیمالیستی برای ذخیره ی فضا استفاده میشن.

 

طراحی دکوراسیون بوهو

طراحی بوهمیایی یک زیبایی شناسی آزادانه است که فرهنگ ها و عبارات هنری مختلف رو در یک سبک التقاطی که خارج از چارچوب فکر می کند مخلوط می کند. فضای آرام بوهو تاکیدی بر طبیعت دارد. با این حال، یافتن الگوهای جسورانه و رنگ های روشن برای مبلمان و اکسسوری ها معمول به حساب میاد.

وقتی وارد خونه ای می شید که سبک طراحی بوهمیایی داره، بلافاصله احساس می کنید در فرهنگ دیگه ای غوطه ور شدید. جزییات سبک بوهو شبیه زندگی عشایری و پر از الهامات طبیعت هست. هنگامی که سبک های مختلف طراحی رو با هم مقایسه می کنیم، بوهمی یکی از معدود مواردی هست که در اون نظم لازم نیست. ترکیب الگوها و رنگ ها در این سبک تحسین میشه. استفاده از پوست حیوانات، اجزای فلزی و چوبی و المان های طبیعی مثل صنایع دستی با صدف یا سنگ های ساحلی سبک بوهو رو متمایز، غیرمتعارف و البته لذت بخش می کنه. یک اتاق نشیمن که فرش قدیمی از دیوارش آویزان شده و جلوه ای جدید از آثار هنری داره یادآور سبک بوهو هست.

16

چطور دکوراسیون مناسب منزل رو انتخاب کنیم؟

انتخاب بهترین سبک طراحی دکوراسیون منزل که بازتابی از روحیات و سلیقه ی شما باشه کار ساده ای نیست و به زمان و تخصص احتیاج داره. کمک گرفتن از یک طراح دکوراسیون داخلی یا کسب اطلاعات درباره ی جزییات و ویژگی های انواع دکوراسیون منزل می تونه راه حل خوبی باشه. لیست بالا تنها بخشی از انواع سبک های طراحی داخلی بود که جزو محبوبترین و رایج ترین سبک ها هستن.

همچنین در زمینه طراحی دکوراسیون منزل خود نیاز به راهنمایی دارید؟ میتوانید با تیم  پشتیبانی دکونایس تماس بگیرید و با نازل ترین قیمت منزل خود را طراحی و دکوراسیون خود را  عوض کنید.

ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.